Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Playtech Playtech,
Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu . continuă pe Playtech

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

Primarul comunei oltene Slatioara, test pozitiv pentru noul coronavirus. Au casunat colegii pe mine sa ma testez

Primarul localitatii oltene Slatioara, situata in imediata vecinatate a municipiului Slatina, a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Continua dezastrul la Dinamo! Al saptelea jucator testat pozitiv cu noul coronavirus

Continua problemele la Dinamo! Un al saptelea jucator al cainilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa cele sase cazuri de joi. Cel mai recent caz este cel al lui Andrei Sin, 28 de ani. Testul pe care acesta l-a efectuat ieri a fost negativ, dar astazi a acuzat o parte dintre simptomele obisnuite .

Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Ludovic Orban a anuntat la finalul videoconferintei cu prefectii ca a dat un mesaj de mobilizare autoritatilor din teritoriu pentru a se organiza eficient. Premierul a spus ca orice posibil purtator de virus trebuie sa respecte izolarea. Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore, sa stea macar 5 zile, pentru a fi in afara oricarui pericol, a subliniat premierul.

Sefa Sectiei Penale din cadrul Tribunalului Olt, confirmata cu noul coronavirus

O judecatoare de la Tribunalul Olt a fost confirmata cu noul coronavirus. Judecatoarea nu a mai venit la lucru din 10 iulie.

Alerta in spitalul din Hunedoara, dupa ce sapte asistente si o liftiera s-au infectat cu noul coronavirus

O acheta epidemiologica are loc la Spitalul municipal din Hunedoara, unde sapte asistente medicale si o liftiera s-au infectat cu noul coronavirus.

Coronavirus |Alti trei fotbalisti de la Dinamo au fost testati pozitiv. Clubul are in total 10 jucatori infectati

Inca trei fotbalisti ai echipei Dinamo sunt infectati cu noul coronavirus, astfel ca numarul celor din echipa, care au contracat viroza a ajuns la 10. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic si Dan Talmaciu sunt.

Sase jucatori de la Dinamo, testati pozitiv cu coronavirus

Sase jucatori ai echipei de fotbal Dinamo Bucuresti sunt confirmati pozitiv cu COVID-19. Acestia vor trebui sa intre in izolare, in timp ce ceilalti jucatori vor reface testul in 5 zile, transmite Mediafax.

Reactie de la Guvern, dupa ce 6 jucatori de la Dinamo au fost infectati cu noul coronavirus. Ce se intampla cu ultimele 3 etape din play-off

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a reactionat dupa ce 6 jucatori de la Dinamo Bucuresti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oficialul Guvernului recomanda cluburilor din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )