Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primarul comunei oltene Slatioara, test pozitiv pentru noul coronavirus. Au casunat colegii pe mine sa ma testez

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei oltene Slatioara, test pozitiv pentru noul coronavirus. Au casunat colegii pe mine sa ma testez

Primarul localitatii oltene Slatioara, situata in imediata vecinatate a municipiului Slatina, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Primarul comunei Independenta, gasit in conflict de interese de inspectorii ANI

Sase functionari publici au fost gasiti in incompatibilitate si conflict de interese. intre ei se afla si Lica Voicu, primarul comunei Independenta din judetul Calarasi.

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

Continua dezastrul la Dinamo! Al saptelea jucator testat pozitiv cu noul coronavirus

Continua problemele la Dinamo! Un al saptelea jucator al cainilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dupa cele sase cazuri de joi. Cel mai recent caz este cel al lui Andrei Sin, 28 de ani. Testul pe care acesta l-a efectuat ieri a fost negativ, dar astazi a acuzat o parte dintre simptomele obisnuite .

Romanii vor putea intra in Bosnia si Hertegovina doar daca vor prezenta la frontiera test negativ pentru COVID-19

Autoritatile din Bosnia si Hertegovina au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul acestui stat. Astfel, incepand de joi cetatenilor statelor membre UE, inclusiv romanilor, le va fi permisa intrarea in Bosnia si Hertegovina cu conditia prezentarii unui test COVID-19 negativ facut cu 48 de ore inaintea momentului intrarii in Bosnia si Hertegovina, conform Ministerului roman de Externe.

Statele Unite: O veverita a fost testata pozitiv pentru ciuma bubonica

O veverita din Colorado a fost pozitiva pentru ciuma bubonica, marcand primul caz de ciuma din acest an, potrivit unui comunicat al departamentului de sanatate publica, scrie CNN, preluata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )