Libnet.ro
UNICEF

15:31

Dinamo castiga la scor primul meci din playout

Online Sport Online Sport,
Dinamo castiga la scor primul meci din playout

Intr-o atmosfera mai degraba dezolanta pe propriul stadion, Dinamo a bifat primul succes din faza playout a campionatului, un 3-0 cu Gaz Metan Medias. continuă pe Online Sport

Surpriza in prima etapa din playout. Juventus smulge un punct la Botosani

Prima si ultima clasata din Liga 1 Betano au deschis, vineri seara, faza playout-ului cu un meci din care n-au lipsit ocaziile.

[P] Cum e sa lucrezi la UiPath, startup-ul care a atras o investitie de $153 milioane, devenind primul unicorn din Romania

UiPath, startup-ul din Romania care a atras in ultimul an doua investitii in valoare totala de 183 milioane de dolari isi propune sa devina cea mai mare companie tech din Estul Europei si sa isi listeze actiunile la bursa americana NASDAQ, in urmatorii 2-3 ani. Compania s-a mutat intr-un sediu nou din Bucuresti la finalul anului trecut si planuieste sa-si dubleze numarul de angajati din Romania, ajungand la 500 de persoane in tara noastra si 1. 500 la nivel global. Astfel, primul startup din Romania evaluat la peste 1 miliard de dolari unicorn) se indreapta cu pasi importanti catre pozitia de lider global in domeniul Robotic Process Automation, ca furnizor de solutii software menite sa automatizeze procesele repetitive.

Sepsi va juca la Sfantu Gheorghe meciurile din playout

Liga Profesionista de Fotbal anunta printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial ca echipa covasneana Sepsi Sf. Gheorghe va juca pe propriul stadion meciurile din faza playout a campionatului.

Primul oras din Romania care va avea un functionar public virtual

Primul functionar public virtual din Romania, numit Antonia, bazat pe inteligenta artificiala, va fi lansat in 15 aprilie la Cluj. Antonia va dirija cererile online ale cetatenilor si ii va ajuta pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )