Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dinamo-Steaua: 1-2. TOATE reactiile dupa derbiul castigat de ros-albastri. Reghecampf: Trebuia sa fie 10-0 pentru noi

Adevărul Adevărul,
Dinamo-Steaua: 1-2. TOATE reactiile dupa derbiul castigat de ros-albastri. Reghecampf: Trebuia sa fie 10-0 pentru noi

Dinamo - Steaua: 1-2. Steaua a castigat meciul disputat cu Dinamo in etapa a IV-a, lucru apreciat de ros-albastri si recunoscut de dinamovisti. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT DINAMO - STEAUA (ORA 21.30) TOT ce trebuie sa stii despre DERBIUL Dinamo - Steaua.

Etapa a patru a Ligii I este marcata de cel mai important meci al anului, derbiul Dinamo - Steaua. Cainii lui Multescu ii vor intalni pe ros-albastri pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 30, meciul fiind transmis LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Dinamo - Steaua difuzare la TV: Digi Sport 1, live text: romanialibera. ro) Echipe probabile: Dinamo: Balgradean - Fai, Grigore, Durimel, Rus - Thicot, Elton - Filip, Curtean, Matei cpt. ) - Thomas. Antrenor: Gigi Multescu Steaua: Tatarusanu - .

LIVE TEXT DINAMO - STEAUA 0 - 2 Autogoooool Collins Fai (Dinamo) (Repriza a doua).

Etapa a patru a Ligii I este marcata de cel mai important meci al anului, derbiul Dinamo - Steaua. Cainii lui Multescu ii vor intalni pe ros-albastri pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 30, meciul fiind transmis LIVE TEXT pe romanialibera. ro. LIVE TEXT Dinamo - Steaua: 0-2 Latovlevici 5, Fai AG) 37) Min 64 Dinamo arunca de la margine. Bourceanu intercepteaza, mingea ajunge la Adi Popa. Steaua face presing. Min 62 Steaua ataca. Balgradean gafeaza, scapa mingea, Pintilii paseaza prin .

LIVE TEXT DINAMO - STEAUA 0 - 1 (ORA 21.30) Gooool Latovlevici! inceput INCEDIAR de meci.

Etapa a patru a Ligii I este marcata de cel mai important meci al anului, derbiul Dinamo - Steaua. Cainii lui Multescu ii vor intalni pe ros-albastri pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 30, meciul fiind transmis LIVE TEXT pe romanialibera. ro. LIVE TEXT Dinamo - Steaua: 0-1 Latovlevici 5) Min 24 Steaua este lansata in atac. Georgievski trimite mingea puternic inspre ofensiva stelista, insa iese in out de poarta. Min 23 Thomas inceaca sa construiasca o faza in atac, insa il faulteaza pe .

Program prelungit la metrou, cu ocazia meciului Dinamo-Steaua

Metrourile vor circula in seara aceasta dupa un program prelungit cu o ora si jumatate, cu ocazia meciului de fotbal Dinamo - Steaua, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Program PRELUNGIT al metroului, cu ocazia meciului Dinamo-Steaua

Trenurile de metrou vor circula duminica dupa un program prelungit cu o ora si jumatate, cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal Dinamo - Steaua, a anuntat Metrorex, intr-un comunicat de.

Derby-ul Dinamo - Steaua (LIVE 21:30, avancronica, echipele probabile)

Derby-ul Dinamo - Steaua din aceasta seara ora 21:30, televizat de Digi Sport 1, live text pe onlinesport. ro) este un meci de 1X2. Steaua are de partea sa rezultatele si un lot mai puternic, insa Dinamo este de asteptat sa joace la sange, sa muste pana la os in fata rivalei de moarte.

Incidente intre suporteri inaintea derbiului Dinamo - Steaua

Aproximativ 200 de suporteri dinamovisti au patruns in peluza unde se aflau fanii stelisti si au inceput sa se bata, cu o jumatate de ora inainte de inceperea derbiului Dinamo - Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, relateaza Mediafax.

VIDEO Incidente intre suporteri inaintea derbiului Dinamo - Steaua

Aproximativ 200 de suporteri dinamovisti au patruns in peluza unde se aflau fanii stelisti si au inceput sa se bata, cu o jumatate de ora inainte de inceperea derbiului Dinamo - Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, relateaza Mediafax.

Televizare Dinamo - Steaua

Apasati aici pentru a vedea detalii despre televizarea partidei Dinamo - Steaua, care se joaca pe 11 august 2013 in etapa a 4-a a Ligii 1.

Peste 800 de jandarmi vor asigura ordinea la partida Dinamo - Steaua ce se joaca pe Arena Nationala

Jandarmeria Capitalei va trimite peste 800 de jandarmi la meciului Dinamo - Steaua, de duminica seara, pentru a asigura masurile de ordine publica. De asemenea, aproximativ 300 de politisti bucuresteni vor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )