Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dincu: PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie

Adevărul Adevărul,
Dincu: PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a anuntat ca partidul din care face parte solicita premierul Ludovic Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie, pentru ca nu a gestionat bine masurile pentru inceperea anului scolar si pentru ca insasi ea a recunoscut cu sinceritate ca nu mai intelege nimic din ce se intampla in jurul ei. continuă pe Adevărul

PSD cere demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, din cauza modului in care a fost gestionata inceperea scolii

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD solicita premierului Orban demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru felul in care a gestionat inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19.

PSD cere demiterea ministrului Educatiei

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul solicita premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie pentru modul in care a gestionat inceperrea anului scolar, transmite Mediafax.

VASILE DINCU: Cerem demiterea ministrului Educatiei

Social-democratii cer premierului demiterea ministrului Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat azi presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, conform Agerpres.

Ciolos ii cere demisia ministrului Educatiei: Este haos Nu avem nicio certitudine ca scolile se pot deschide in siguranta

Dacian Ciolos, copresedintele UR PLUS, ii cere demisia de onoare ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru ca la educatie este haos in preziua redeschiderii scolilor si nu avem nicio certitudine ca scolile se pot deschide in siguranta.

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Fostul premier Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, desi Monica Anisie a facut parte si din guvernul lui, ca secretar de stat. Ciolos spune ca Monicia Anisie ar trebui sa plece de urgenta de la minister, pentru ca nu stie ce vrea si se razgandeste de la o zi la alta.

VASILE DANCU, PRESEDINTELE CONSILIULUI NATIONAL AL PSD: Toate premizele inceperii noului an scolar arata un dezastru

Social-democratii solicita demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie. Vasile Dancu, presedintele Consiliului National al PSD, a spus, ieri, intr-o conferinta de presa: Cerem premierului demiterea ministrului Educatiei. ) Vom analiza si ideea unei motiuni simple de cenzura. Toate premizele inceperii noului an scolar arata un dezastru. ) Exista posibilitatea sa vorbim despre o generatie pierduta . ) si orice generatie pierduta este un mare esec national. Ce am pierdut in ultimele sase luni se poate recupera acum, ce se pierde acum, in primele luni ale noului an scole, se pot recupera ulterior, dar nu ne permitem sa pierdem o generatie. Este un gol in educatie care va produce in viitor un gol in civilizatie si nu ne putem permite acest lucru.

Liderul TSD cere demisia ministrului Educatiei: Lipsa de organizare si incompetenta crasa

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, sustine ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, ar trebui sa-si dea demisia, acuzand-o ca este responsabila de harababura legata de inceperea noului an scolar.

Liderul TSD cere demisia ministrului Educatiei

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, sustine ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, ar trebui sa-si dea demisia, acuzand-o ca este responsabila de harababura legata de inceperea noului an scolar.

Alegerile locale vor fi un dezastru, va fi prezenta 50 la suta, estimeaza Vasile Dincu (PSD)

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, se teme ca alegerile locale planificate la d.

Mesajul ministrului Educatiei, inainte de inceperea anului scolar: Va asigur ca s-au luat toate masurile necesare. Niciodata scoala nu a beneficiat de atata atentie

Cu doar doua zile inainte de inceperea anului scolar si in contextul in care guvernul a aprobat abia vineri banii pentru achizitionarea de laptop-uri si a dispus conectarea scolilor la internet, ministrul Educatiei Monica Anisei sustine ca guvernul si-a facut treaba. Va asigur ca s-au luat toate masurile necesare pentru a continua procesul educational in cele mai bune conditii, a transmis responsabilul guvernamental. in plus, ea sustine ca niciodata invatamantul nu a beneficiat de atata atentie si poate ca era nevoie de momentul zero pentru ca Romania sa redescopere importanta educatiei si a rolului profesorului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )