Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Fostul premier Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, desi Monica Anisie a facut parte si din guvernul lui, ca secretar de stat. Ciolos spune ca Monicia Anisie ar trebui sa plece de urgenta de la minister, pentru ca nu stie ce vrea si se razgandeste de la o zi la alta. continuă pe Antena3

PSD cere demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, din cauza modului in care a fost gestionata inceperea scolii

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD solicita premierului Orban demiterea ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru felul in care a gestionat inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19.

Ciolos ii cere demisia ministrului Educatiei: Este haos Nu avem nicio certitudine ca scolile se pot deschide in siguranta

Dacian Ciolos, copresedintele UR PLUS, ii cere demisia de onoare ministrului Educatiei, Monica Anisie, pentru ca la educatie este haos in preziua redeschiderii scolilor si nu avem nicio certitudine ca scolile se pot deschide in siguranta.

Dincu: PSD cere premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a anuntat ca partidul din care face parte solicita premierul Ludovic Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie, pentru ca nu a gestionat bine masurile pentru inceperea anului scolar si pentru ca insasi ea a recunoscut cu sinceritate ca nu mai intelege nimic din ce se intampla in jurul ei.

Liderul TSD cere demisia ministrului Educatiei: Lipsa de organizare si incompetenta crasa

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, sustine ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, ar trebui sa-si dea demisia, acuzand-o ca este responsabila de harababura legata de inceperea noului an scolar.

Liderul TSD cere demisia ministrului Educatiei

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, sustine ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, ar trebui sa-si dea demisia, acuzand-o ca este responsabila de harababura legata de inceperea noului an scolar.

Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, cere demisia ministrului Educatiei, Monicia Anisie. Fostul premier afirma ca institutia pe care o conduce Monica Anisie nu stie ce vrea si o ironizeaza pe aceasta din cauza gafei referitoare la pepsiglas. Din pacate, copiii si parintii trec zilele astea printr-un experiment al Guvernului, mai spune fostul premier.

PSD cere demiterea ministrului Educatiei

Vasile Dincu, presedintele Consiliului National al PSD a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul solicita premierului Orban demiterea ministrului Educatiei Monica Anisie pentru modul in care a gestionat inceperrea anului scolar, transmite Mediafax.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a avut o postare controversata pe contul ei de Facebook, in care.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, despre cadrele didactice din scenariul rosu: Pot participa la cursuri in aceasta perioada in sistem online (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a facut o serie de precizari cu privire la inceperea noului an scolar, in contextul in care anumite unitati de invatamand din Capitala au solicitat un alt scenariu de.

Orban, contre cu Ciolos: Monica Anisie a fost secretar de stat in guvernul sau. Atunci era buna, acum, cand nu mai e in acelasi partid cu dansul, nu mai e buna?

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Orban a reamintit ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )