Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Antena3 Antena3,
Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP ca s-a intalnit in cursul zilei cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Rusia, unde a insotit-o pe sotia sa, cantareata Carla . continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai bogati romani a murit dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul locuintei sale

UPDATE: Sibianul Ilie Vonica, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania a decedat. Surse apropiate familiei au confirmat decesul acestuia. Ranile pe care le-a suferit dupa ce s-a aruncat de la.

Regele Mihai, despre regele Juan Carlos: Este unul dintre cei mai insemnati oameni de Stat ai Europei ultimei jumatati de secol

Regele Mihai I a transmis, luni, un mesaj prin care impartaseste societatii romanesti emotia si admiratia pe care le simte pentru Regele Juan Carlos I al spaniolilor, spunand ca acesta este unul.

Unul din cele mai mari SECRETE ale lumii, dezvaluit intr-o zona NEASTEPTATA din ROMANIA. Ce se afla acolo

Un mare secret despre istoria Romania a fost ascuns vreme indelungata, astfel ca dupa aceste constatari, multi dintre noi vom privi cu alti ochi istoria tarii noastre. In zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche.

N-a reusit! Unul dintre cei mai buni fotbalisti ai planetei nu va juca la CM

Dupa Zlatan Ibrahimovici, care n-a reusit calificarea cu echipa Suediei la Cupa Mondiala, un alt monstru sacru va rata competitia din Brazilia.

Cinematograful din Romania cu cei mai multi spectatori in 2013. Ce spun statisticile

Presedintele Festivalului International de Film Transilvania TIFF), Tudor Giurgiu, a declarat sambata, 31 mai, la o dezbatere din cadrul campaniei Salvati Marele Ecran! ca, in Cluj, oamenii mananca film si ca, in 2013, cinematograful Florin Piersic a atras cei mai multi spectatori din tara, aproape 100. 000 de oameni.

Calin Popescu-Tariceanu, la Bookfest: Ce bine ar fi daca in politica ar fi mai multi oameni de cultura sau cu cultura

Ce bine ar fi daca in politica ar fi mai multi oameni de cultura sau cu cultura, a afirmat sambata presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la Salonul International de Carte Bookfest, potrivit Agerpres.

Achizitii relevante: Centrul national SIS (M.A.I) a atribuit contracte de 14 milioane lei, in luna mai, companiei Intrarom SA/ Unul din acestea, 90% subcontractat

Centrul national SIS a achizitionat servicii de mentenanta si suport tehnic pentru hardware si software si echipamente de comunicatii, prin trei contracte atribuite in luna mai aceluiasi ofertant, compania Intrarom SA, in urma a trei proceduri de licitatie publica. Cele trei contracte insumeaza peste 14 milioane de lei. Unul din contracte, in valoare de peste 8,8 milioane RON, va fi subcontractat in procent de 90% companiei OMNILOGIC SRL.

VIDEO Pustii lui Gica Hagi merg in Brazilia. Sunt cei mai buni juniori din tara

Micii fotbalisti care se pregatesc la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanta au castigat Cupa Hagi Danone 2014. Competitia este cea mai importanta pentru copiii cu varste intre 10 si 12 ani. Juniorii vor reprezenta Romania la turneul mondial din Sao Paolo, ce va avea loc in perioada 14-16 noiembrie.

Hondurianul Arnold Peralta rateaza Cupa Mondiala din cauza unei accidentari

Unul dintre cei mai importanti jucatori hondurieni, Arnold Peralta, va rata Cupa Mondiala din aceasta vara, din cauza unei accidentari. Jucatorul celor de la Glasgow Rangers a fost convocat in lotul de 23, anunta.

Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Radamel Falcao, nu va fi prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, jucatorul celor de la AS Monaco nereusind sa se refaca dupa accidentarea la genunchi suferita in luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )