Libnet.ro
UNICEF

20:15

Diploma falsului medic italian a fost recunoscuta in 2018, in timpul mandatului lui Valentin Popa

Antena3 Antena3,
Diploma falsului medic italian a fost recunoscuta in 2018, in timpul mandatului lui Valentin Popa

Ministerul Educatiei Nationale a recunoscut diploma medicului fals italian in aprilie 2018, precizand ca in atestat era specificat faptul ca acestuia ii este interzis sa exercite profesia de medic, au precizat. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului, despre cazul falsului medic italian: Am cerut informatii de la institutii

Avocatul Poporului a anuntat, joi, ca va cere clarificari de Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, in cazul falsului medic italian. Avand in vedere informatiile, ne-am.

PRECIZARILE POLITIE, IN CAZUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: A fost condamnat si in alte tari pentru fapte asemanatoare

Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic de chirurgie plastica, a mai fost cercetat si condamnat in Italia si in alte tari din Uniunea Europeana pentru fapte asemanatoare, a precizat, miercuri seara, Ionut Dana, seful Politiei Sectorului 1.

Detalii SOC in cazul falsului medic italian. isi construise in Romania o RETEA de falsi chirurgi: Un stomatolog punea SILICOANE, iar un barbat fara studii OPERA nestingherit

Falsul medic italian Matteo Politi nu opera de unul singur. Impostorul isi construise in Romania o retea formata din falsi chirurgi care atrageau zeci de cliente cu oferte sub pretul pietei,.

Spitalul Monza reactioneaza in cazul FALSULUI MEDIC ITALIAN care opera in Romania: il dam in JUDECATA. A realizat o singura interventie, in decembrie 2018, si a avut inclusiv PARAFA ELIBERATA DE DSP

Spitalul Monza intervine in scandalul medicului italian fals ce a operat la mai multe clinici din Romania. Grupul Monza Romania anunta ca se declara parte lezata in acest caz penal si ca-l va da in.

Cum arata atestatul de recunoastere a studiilor pe care falsul medic italian l-ar fi primit de la Ministerul Educatiei

Diploma falsului chirurg italian, retinut miercuri dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore de politisti, ar fi fost recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale in mandatul lui Valentin Popa.

Una dintre clinicile private la care a operat pretinsul medic italian: Matteo Politi a prezentat o parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica. Ne declaram parte lezata

Reprezentantii Monza Romania, una dintre cele 5 clinici private unde a operat italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic, afirma, intr-un punct de vedere remis HotNews. ro, ca Matteo Politi a a solicitat o colaborare, in decembrie 2018, cu Grupul Monza pentru o interventie chirugicala a unei paciente a lui Matteo Politi. in vederea acestei colaborari, Matteo Politi a prezentat actele necesare, inclusiv parafa de medic eliberata de Directia de Sanatate Publica. Monza Romania mai precizeaza ca italianul a realizat o singura interventie chirurgicala, in luna decembrie 2018. HotNews. ro a solicitat, marti dimineata, un punct de vedere in acest caz Ministerului Sanatatii, institutie in subordinea careia se afla Directia de Sanatate Publica si care comunica public in numele DSP. Punctul de vedere al MS nu a venit, pana la ora publicarii acestui articol.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Directia de Sanatate Publica BucurestiRECUNOASTE ca i-a eliberat PARAFA DE MEDIC falsului chirurg italian

Directia de Sanatate Publica BucurestiDSP) recunoaste ca a eliberat parafa de medic falsului chirurg italian. Parafa a fost eliberata pe data de 23 martie 2018 de catre Biroul de Informatica s807;i.

Primele declaratii de la Parchet, dupa audierea falsului medic

Falsul medic italian retinut miercuri aseara pentru ca ar fi facut operatii estetice fara sa aiba dreptul a fost adus la Parchet, pentru noi audieri. A efectuat activitati specifice unui medic.

Reactie-soc a Ministrului Sanatatii in cazul falsului chirurg italian: I s-a dat hartia de la DSP din mila. Poate era un talent nativ

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a relatat, miercuri, motivele care au stat la baza eliberarii parafei DSP pentru falsul medic italian. Potrivit ministrului, functionara a justificat ca a dat parafa din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )