Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primele declaratii de la Parchet, dupa audierea falsului medic

Antena3 Antena3,
Primele declaratii de la Parchet, dupa audierea falsului medic

Falsul medic italian retinut miercuri aseara pentru ca ar fi facut operatii estetice fara sa aiba dreptul a fost adus la Parchet, pentru noi audieri. A efectuat activitati specifice unui medic. continuă pe Antena3

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Avocatul Poporului, despre cazul falsului medic italian: Am cerut informatii de la institutii

Avocatul Poporului a anuntat, joi, ca va cere clarificari de Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, in cazul falsului medic italian. Avand in vedere informatiile, ne-am.

Document exploziv in scandalul falsului medic. Codul de parafa, in numele unui sef din Ministerul Sanatatii

Document exploziv in scandalul falsului medic care a facut operatii estetice, desi avea doar 8 clase. Antena 3 a obtinut Certificatul in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa, cu ajutorul caruia a.

Document exploziv in scandalul falsului medic. Semnatura misterioasa pe certificatul in baza caruia Politi a primit cod de parafa

Document exploziv in scandalul falsului medic care a facut operatii estetice, desi avea doar 8 clase. Antena 3 a obtinut Certificatul in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa, cu ajutorul caruia a.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, asteptat la Parchet dupa ce a admis ca A MINTIT la audierile pe tema violentelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu este asteptat luni, la Parchet, dupa ce a declarat ca a mintit atunci cand a fost audiat in legatura violentele de la protestul din 10 august 2018, relateaza.

DSP face plangere penala impotriva falsului medic si a angajatelor care i-au dat codul de parafa

Directia de Sanatate Publica, care i-a dat cod de parafa lui Matteo Politi, falsul medic chirurg, face plangere penala atat impotriva pretinsului medic, cat si a angajatelor care au dat respectivul.

Detalii SOC in cazul falsului medic italian. isi construise in Romania o RETEA de falsi chirurgi: Un stomatolog punea SILICOANE, iar un barbat fara studii OPERA nestingherit

Falsul medic italian Matteo Politi nu opera de unul singur. Impostorul isi construise in Romania o retea formata din falsi chirurgi care atrageau zeci de cliente cu oferte sub pretul pietei,.

Primele declaratii ale CHIRURGULUI FALS: Avocata mi-a zis ca am toate actele necesare pentru a profesa in Romania

Falsul medic Matthew Mode, pe numele sau real Matteo Politi, a avut o prima reactie in scandalul izbucnit dupa ce a iesit la iveala inselatoria pe care a pus-o la cale. Acesta sustine ca avocatul.

PRECIZARILE POLITIE, IN CAZUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: A fost condamnat si in alte tari pentru fapte asemanatoare

Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic de chirurgie plastica, a mai fost cercetat si condamnat in Italia si in alte tari din Uniunea Europeana pentru fapte asemanatoare, a precizat, miercuri seara, Ionut Dana, seful Politiei Sectorului 1.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: DSP i-a dat codul falsului medic din mila. Asa a raspuns!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus ca Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti i-a dat codul de parafa falsului chirurg Matteo Politi din mila. Stiti care a fost replica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )