Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un diplomat chinez a spus ca, de fapt, Statele Unite a plantat virusul in Wuhan. Beijingul s-a razgandit si in privita originii virusului (VIDEO)

B1 B1,
Un diplomat chinez a spus ca, de fapt, Statele Unite a plantat virusul in Wuhan. Beijingul s-a razgandit si in privita originii virusului (VIDEO)

Armata Statelor Unite ar fi putut sa planeteze coronavirusul COVID-19 in Wuhan, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, citat de CNN. Diplomatul chinez isi bazeaza. continuă pe B1

Un diplomat chinez a spus ca, de fapt, Statele Unite a plantat virusul in Wuhan. Beijingul s-a razgandit si in privinta originii virusului (VIDEO)

Armata Statelor Unite ar fi putut sa planteze coronavirusul COVID-19 in Wuhan, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, citat de CNN, tot el cerand autoritatilor de la.

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite. Implicatiile

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite in lumina pandemiei de coronavirus COVID-19, arata BBC. in plus, a dat drumul unui ajutor federal de urgenta in.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite si a dat drumul unui ajutor de zeci de miliarde de dolari. Implicatiile deciziei (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de infectari cu coronavirusul COVID-19. Pentru a pune in valoare intreaga putere a.

Vlad Plahotniuc, retinut in Statele Unite. Anuntul lui Renato Usatii

Fostul lider democrat Vlad Plahotniuc ar fi fost retinut zilele trecute in Statele Unite. Anuntul a fost facut de catre primarul de Balti, Renato Usatiii, care sustine ca Vlad Plahotniuc a fost retinut pentru incalcarea regimului de sedere in SUA.

Sotii Tom Hanks si Rita Wilson au contactat Covid-19 in Statele Unite

Sotii Tom Hanks si Rita Wilson au contactat Covid-19 in Statele Unite, potrivit oficialilor australieni, care au facut apel catre toti care au intrat in contact cu actorii sa se plaseze in izolare si carantina.

Donald Trump a declarat stare de urgenta in Statele Unite ale Americii din cauza coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat stare de urgenta, astazi, din cauza coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )