Libnet.ro
UNICEF

21:00

Director din Garda de Mediu, trimis in judecata pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Director din Garda de Mediu, trimis in judecata pentru coruptie

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Ion Marius Barbulescu, a fost trimis in judecata de DNA dupa ce ar fi primit 35. 000 de lei si bunuri si servicii de circa 50. 000 de lei de la omul de afaceri. continuă pe Antena3

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, suspendati din functii. Ei sunt cercetati pentru coruptie

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, si viceprimarul Szoke Domokos, arestati la domiciliu in dosarul in care sunt suspectati de fapte de coruptie, au fost suspendati, joi, din functii, prin ordine ale prefectului judetului Harghita, informeaza Mediafax.

DNA: Un comisar al Garzii de Mediu, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul Garzii de Mediu, Daniela Burdeti, a fost trimisa in judecata, sub control judiciar, aceasta fiind suspectata de 17 infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat DNA. in acelasi dosar, a fost.

Comisar sef din Politia Capitalei, trimis in judecata. Care este motivul

Un politist bucurestean cu gradul de comisar sef a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti dupa ce ar fi sustras mai multe acte din dosarul unui barbat cercetat pentru evaziune, ridicate in urma unor perchezitii domiciliare, relateaza Mediafax.

Sef in Garda Nationala de Mediu, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA Pitesti au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a trei inculpati - Barbulescu Ion Marius comisar general la Garda Nationala de Mediu in 2009, 2011, 2012, director al.

DNA: Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, fost comisar general, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Ion Marius Barbulescu, a fost trimis in judecata de DNA dupa ce ar fi primit 35. 000 de lei si bunuri si servicii de circa 50. 000 de lei de la omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa, informeaza Mediafax.

Directorul adjunct al Garzii de Mediu, trimis in judecata de DNA

Directorul general adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Ioan Marius Barbulescu, a fost trimis in judecata de DNA pentru comiterea infractiunilor de trafic de influenta in forma continuata si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei.

Reprezentanta a Garzii de Mediu, trimisa in judecata pentru mita

Comisarul Garzii de Mediul, Daniela Burdeti, a fost trimisa in judecata, sub control judiciar, intrucat este suspectata de 17 infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat remis de DNA.

Silviu Lung, fostul mare portar al Romaniei, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul portar al Universitatii Craiova a fost trimis in judecata. Silviu Lung este in prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova. El este acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa dupa ce.

VIDEO Silviu Lung, fostul mare portar al Universitatii Craiova, trimis in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova l-au trimis in judecata pe Silviu Lung pentru ucidere din culpa si vatamare corporala. Dosarul a fost inregistrat pe rol la Judecatoria Craiova.

Comisar sef de la Politia Sectorului 2 trimis in judecata pentru favorizarea infractorului

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a inculpatului Nicolescu Miron Mihnea, comisar sef de politie in cadrul D. - Politia Sectorului 2 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru comiterea infractiunilor de favorizarea infractorului si abuz in serviciu contra intereselor publice, arata un comunicat transmis redactiei de Ministerul Public.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )