Libnet.ro
UNICEF

06:30

Director INFP, anunt de ULTIMA ORA! Radulian: Cand se va produce MARELE CUTREMUR

B1 B1,
Director INFP, anunt de ULTIMA ORA! Radulian: Cand se va produce MARELE CUTREMUR

Directorul stiintific al Institutului National de Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a precizat ca, dupa cutremurul din noaptea de sambata spre duminica, oamenii ar trebui sa fie pregatiti pentru un seism. continuă pe B1

Director INFP, anunt de ULTIMA ORA! Radulian: Cand se va produce MARELE CUTREMUR. Informatia asteptata de toti romanii

Directorul stiintific al Institutului National de Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a precizat ca, dupa cutremurul din noaptea de sambata spre duminica, oamenii ar trebui sa fie pregatiti pentru un seism.

Ultima ora de la spital! Ce se intampla cu Beyonce de Romania, dupa ce i-au necrozat sanii si i-au fost scoase silicoanele

Ultima ora de la spital! Ce se intampla cu Beyonce de Romania, dupa ce i-au necrozat sanii si i-au fost scoase silicoanele iteste continuarea.

ANUNT de ultima ora! Se iNCHIDE Transfagarasanul! Vezi pana cand mai poti ajunge acolo

Turistii care vor sa faca o plimbare pe Transfagarasan trebuie sa stie ca mai pot face acest lucru doar pana joi, candacest drum va fi inchis, a anuntat purtatorul de cuvant al Directiei.

Mugur Isarescu, anunt de ultima ora despre adoptarea monedeieuro: incercam sa fim realisti

Romania nu este sceptica in privinta adoptarii euro, ci incercam sa fim realisti si sa asiguram un interval de timp pentru acest moment, a declarat, joi, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a.

Avertizare meteo de ultima ora. 23 de judete vor fi lovite de vreme extrema

Este cod galben de vant puternic in 23 de judete. Potrivit meteorologilor, zona vizata este cea de munte, unde vantul va sufla cu peste 100 de kilometri la ora, potrivit stiripesurse. ro. Aceste zone din.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )