Libnet.ro
UNICEF

14:45

Directorul ANM: 2020 ar putea sa se alature anilor celor mai caldurosi din istoria masuratorilor meteorologice Pana cand se vor mai mentine temperaturile de vara (VIDEO)

B1 B1,
Directorul ANM: 2020 ar putea sa se alature anilor celor mai caldurosi din istoria masuratorilor meteorologice Pana cand se vor mai mentine temperaturile de vara (VIDEO)

Anul 2020 poate fi considerat cel mai calduros din istoria masuratorilor, spune directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu, care considera ca aceasta vara a fost una a. continuă pe B1

Elena Mateescu, director ANM: 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie!

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a spus duminica seara, ca vara acestui an a inegistrat temperaturi record, iar 2020 ar putea sa se alature anilor din seria celor mai caldurosi ani din istoria masuratorilor meteorologice.

Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Vara 2020 a fost una a recordurilor de temperaturi, iar anul acesta ar putea fi considerat cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, a spus la Digi24 Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Topul celor mai ciudate recorduri inregistrate de Guinness World Records in perioada pandemiei VIDEO

Se pare ca imaginatia oamenilor a fost starnita in timpul pandemiei, asa se face ca in aceasta perioada Guinness World Records a inregistrat recorduri dintre cele mai ciudate.

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )