Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Hotnews Hotnews,
 Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Vara 2020 a fost una a recordurilor de temperaturi, iar anul acesta ar putea fi considerat cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, a spus la Digi24 Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Hotnews

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

Horoscop Urania 29 august-4 septembrie 2020. Balanta se cearta cu familia si o zodie primeste o veste foarte buna

Urania vine cu noi interepretari ale astrelor pentru horoscopul pentru 29 august 4 septembrie 2020. Ce spune aceasta despre cei 12 nativi ai zodiacului? Horoscop Urania 29 august 4 septembrie 2020 Berbec Nu iti sunt recomandate certurile pe teme: politice, economice sau profesionale. Trebuie sa eviti sa-ti mai iei sarcini in plus .

Lumea secreta descoperita sub castel! Aici e, de fapt, cel mai mare buncar pentru Apocalipsa, dar lumea nu stie

Chateau de Breze, cel cu turnuri crenelate, sali de bal imense si un exterior in stil renacescentist, ar putea parea doar un alt castel opulent de pe Valea Loarei, din Franta. Lumea secreta descoperita sub castel! insa cei care coboara in subsolul sau, vor constata ca o mare parte a acestui palat medieval exista in .

VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Uraganul Laura ar putea deveni cea mai puternica furtuna care loveste coasta statului american Louisiana, lucru ce urmeaza sa se intample in primele ore ale zilei de joi, cu -potrivit mpeteorologilor - valuri de furtuna mortale, transmite Reuters.

Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Trebuie sa ne crestem imunitatea

Meteo din batrani pentru septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvaluit, in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cum va fi vremea in luna septembrie.

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii se relaxeaza total, Scorpionii primesc vesti bune

Horoscop rune septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru luna septembrie, dar si runa pentru Romania. Peste putin timp, visele romanilor se vor implini, a spus numerologul.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 31 august-6 septembrie 2020

In saptamanii 31 august-6 septembrie 2020 vremea ramane calduroasa, chiar caniculara in zonele de campie si de podis. Disconfortul termic se va accentua treptat, iar indicele temperatura umezeala va atinge.

Computerul pe care Apple nu l-ar face niciodata: e cel mai mic Mac functional

Daca te-ai gandit ca ai avea nevoie de mai mult spatiu pe biroul tau, este posibil sa fi gasit solutia. Dar va trebui sa o construiesti chiar tu. Cel mai mic iMac din lume vine sub forma.

Cu cine se iubeste Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: M-a luat valul! E cel mai nou cuplu din showbiz

Una dintre cele mai senzuale concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Ana Maria Lintaru, , si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche. Culmea, tanarul cu pricina, prezentat public deja, este fratele unei alte celebritati de la noi. Cu cine se iubeste Ana Maria de la Puterea Dragostei Frumoasa, blonda si naturala din cap pana-n picioare, Ana Maria .

Flick s-a casatorit! Domnul Rima a luat-o pe Denisa Hodisan de sotie in cel mai idilic loc

Momente emotionante, in cel mai idilic loc de pe Pamant! Flick s-a casatorit. Domnul Rima a luat-o pe Denisa Hodisan de sotie, iar imaginile de la eveniment sunt superbe. Domnul Rima a luat-o pe Denisa Hodisan de sotie Flick, Sebastian Filcea pe numele sau real, a renuntat la burlacie pentru o femeie superba. Denisa Hodisan .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )