Libnet.ro
UNICEF

19:00

Directorul CFR Calatori: Am dublat capacitatea trenurilor care circula astazi. E cea mai mare suplimentare decisa pana acum

Antena3 Antena3,
Directorul CFR Calatori: Am dublat capacitatea trenurilor care circula astazi. E cea mai mare suplimentare decisa pana acum

Trenurile CFR Calatori au capacitatea dublata, a anuntat directorul Dan Costescu. Numarul vagoanelor a fost suplimentat cu inca 9, ajungand de la 78 la 87. Pana la finalul zilei se va ajunge la aproape 7. 500 de locuri pentru cele 10 trenuri suplimentate de pe Valea Prahovei. continuă pe Antena3

CFR Calatori anunta dublarea numarului de vagoane pe Valea Prahovei. Directorul companiei: Avem deja trenuri cu 15 vagoane si 2 locomotive. Ca in copilarie

CFR Calatori a luat o serie de masuri menite sa decongestioneze traficul din Valea Prahovei in weekend, cand mii de romani pleaca cu masinile spre munte, a anuntat duminica Dan Costescu, directorul general al companiei.

Fostul ministru al Transporturilor Dan Costescu a fost ales directorul general al CFR Calatori

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Calatori, in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie CA) al companiei. Contactat de News. ro, el a precizat ca unul dintre obiectivele sale este ca firma de stat sa ajunga la un parc activ de peste 1. 000 de vagoane, de la 850 cate sunt in prezent.

CFR Calatori anunta o noua suplimentare de vagoane astazi, pentru Valea Prahovei: Este recordul ultimilor ani si un succes comercial pentru companie!

Noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, fost ministru al Transporturilor in 2016 si numit la sefia operatorului feroviar vineri, anunta intr-o postare pe Facebook ca trenurile care circula duminica pe Valea Prahovei au primit o a doua suplimentare de vagoane, numarul de locuri disponibile calatorilor ajungand la 7.

Dan Costescu, fost ministru al Transporturilor, e noul director de la CFR Calatori

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Calatori, in.

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, noul director general al CFR Calatori

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Calatori,in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie CA) al companiei. Unul dintre obiectivele sale.

Accident teribil: O femeie a fost lovita mortal de un tren care circula pe ruta Bucuresti-Constanta

Trenul de calatori IR 1583, care circula duminica pe ruta Bucuresti Nord - Constanta, a accidentat mortal in statia Lehliu o persoana de sex feminin, care s-a angajat, fara sa se asigure, in traversarea liniilor de cale ferata, a informat purtatorul de cuvant al CFR SA, Oana Branzan.

CFR Calatori are un nou director general. Dan Costescu il inlocuieste pe Valentin Dorobantu

De joi dimineata CFR Calatori are un nou director general, Dan Costescu, fost ministru al Transporturilor in Guvernul condus de Dacian Ciolos si fost director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, scrie Club Feroviar. Costescu il inlocuieste pe controversatul Valentin Dorobantu poreclit si smart care fusese numit in martie la conducerea CFR Calatori, companie la care lipsa de vagoane s-a simtit dur anul trecut.

Pierderi mari pentru CFR Calatori

Conform Digi 24 pierdierile CFR pentru anul trecut s-au ridicat la peste 350 de milioane de lei, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )