Libnet.ro
UNICEF

16:30

Directorul EBU ii cere lui Iohannis sa respinga eliminarea taxei Radio-TV: Ar putea distruge sistemul public de media

Adevărul Adevărul,
Directorul EBU ii cere lui Iohannis sa respinga eliminarea taxei Radio-TV: Ar putea distruge sistemul public de media

Ingrid Deltenre, directorul general al Uniunii Europene de Radio si Televiziune EBU), ii cere presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, sa nu aprobe eliminarea taxei Radio-TV, masura despre care spune ca ar putea distruge sistemul public de media din Romania, in detrimentul societatii, democratiei si al cetatenilor. continuă pe Adevărul

Pozitia TVR dupa eliminarea taxei Radio-TV: Devine prioritara clarificarea statutului institutiei

Televiziunea Romana a transmis, marti, dupa ce Camera Deputatilor a decis, intre altele, eliminarea taxei Radio-TV, incepand cu 1 ianuarie 2017, ca devine prioritara clarificarea statutului institutiei, intrucat posibila schimbare a sursei de finantare nu trebuie sa afecteze statutul juridic si nici cel de institutie de presa independenta editorial.

Membrii CNA, despre eliminarea taxei Radio-TV: intre nu este o tragedie si o imprudenta, o masura hazardata si un demers cu substrat electoral

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) au comentat decizia de eliminare a taxei Radio-TV, pe care unii au catalogat-o drept o imprudenta, dar si ca duce la obedienta politica, in timp ce altii au afirmat ca nu este o tragedie.

Angajatii Radio Romania vor protesta fata de eliminarea taxei radio-tv

Angajatii Radio Romania au anuntat ca vor oragniza un protest impotriva propunerii de eliminare a taxei radio-tv, care se afla pe agenda Parlamentului.

Directorul Frontex cere statelor UE sa urgenteze repatrierea imigrantilor economici

Directorul Agentiei europene pentru protectia frontierelor Frontex), Fabrice Leggeri, a cerut miercuri statelor europene sa impulsioneze repatrierea imigrantilor ilegali si a oferit sprijinul acestui organism pentru realizarea unui asemenea demers.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )