Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pozitia TVR dupa eliminarea taxei Radio-TV: Devine prioritara clarificarea statutului institutiei

Adevărul Adevărul,
Pozitia TVR dupa eliminarea taxei Radio-TV: Devine prioritara clarificarea statutului institutiei

Televiziunea Romana a transmis, marti, dupa ce Camera Deputatilor a decis, intre altele, eliminarea taxei Radio-TV, incepand cu 1 ianuarie 2017, ca devine prioritara clarificarea statutului institutiei, intrucat posibila schimbare a sursei de finantare nu trebuie sa afecteze statutul juridic si nici cel de institutie de presa independenta editorial. continuă pe Adevărul

Angajatii Radio Romania vor protesta fata de eliminarea taxei radio-tv

Angajatii Radio Romania au anuntat ca vor oragniza un protest impotriva propunerii de eliminare a taxei radio-tv, care se afla pe agenda Parlamentului.

Ciolos, despre eliminarea taxei radio-tv: in momentul de fata suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos a comentat, marti, decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv, afirmand ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare si, ca urmare, aceasta hotarare plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

Televiziunea nationala, radioul public si ONG-urile care sustin liberatea presei critica eliminarea taxei radio-tv

Televiziunea nationala, radioul public dar si ONG-urile care sustin libertatea presei critica initiativa Parlamentului prin care au fost eliminate taxele radio-tv care risca, potrivit surselor citate, sa readuca cele doua institutii in subordinea politicului.

Legea lui Dragnea care elimina 102 taxe nefiscale, votata in unanimitate. Taxele radio-TV se elimina pana la urma, plenul a votat propunerea sefului PSD

Proiectul de lege al sefului PSD, Liviu Dragnea, de eliminare a 102 taxe nefiscale a fost votat marti in unanimitate de Camera Deputatilor, cu tot cu eliminarea taxelor pentru radioul si televiziunea publice. Dragnea a cerut in plenul Camerei Deputatilor sa se pastreze pana la urma aceasta prevedere din proiectul sau de lege, dupa ce luni comisia de buget votase in unanimitate ca cele doua taxe sa ramana in vigoare. Proiectul lui Dragnea a fost votat cu 225 voturi pentru si niciun vot impotriva, desi, in ceea ce priveste taxa radio-TV, liberalii s-au declarat impotriva. Deputatul PNL Andreea Paul a afirmat ca in ansamblu legea este buna, insa a criticat eliminarea taxei radio-tv, despre care afirmase cu putin timp inainte ca pune pumnul in gura Radioului si TV si a afirmat ca PNL ia in calcul atacarea la Curtea Constitutionala a legii.

Angajatii Radio Romania protesteaza impotriva propunerii de eliminare a taxei radio-tv. Suspendarea taxei este privita ca un atac la adresa democratiei romanesti

Luni, de la ora 10. 30, angajatii Radio Romania protesteaza fata de propunerea PSD de eliminare a taxei radio-tv, care se afla pe agenda Parlamentului.

Mega-proiectul lui Dragnea, modificat. Comisia de buget a Camerei Deputatilor a decis pastrarea taxei radio-tv

Modificare importanta la proiectul lui Liviu Dragneade eliminare a 102 taxe. Deputatii din Comisia de buget, finante si banci au decis pastrarea taxei radio-tv, desi varianta votata in Senat prevedea.

Legea PSD privind eliminarea unor taxe, inclusiv a celei Radio-TV, adoptata de Parlament; PNL ar putea sesiza CCR

Camera Deputatilor a adoptat, in unanimitate, in calitate de for decizional, proiectul de lege al PSD privind eliminarea unor taxe nefiscale, printre care si cea Radio-TV, reintrodusa de plen la cererea lui Liviu Dragnea, dupa ce Comisia pentru buget a.

Federatia Internationala si cea Europeana a Jurnalistilor cer Romaniei sa nu elimine taxa radio-TV

Federatia Internationala a Jurnalistilor si Federatia Europeana a Jurnalistilor cer Romaniei sa nu elimine taxa radio-tv si au sesizat vineri si Consiliul Europei in acest sens.

Federatia Internationala si cea Europeana a Jurnalistilor cer Romaniei sa nu elimine taxa radio-TV

Federatia Internationala a Jurnalistilor si Federatia Europeana a Jurnalistilor cer Romaniei sa nu elimine taxa radio-tv si au sesizat vineri si Consiliul Europei in acest sens.

Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos sustine ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare, astfel ca decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )