Libnet.ro
UNICEF

20:00

Europol: Atacul cibernetic international este de un nivel fara precedent

B1 B1,
Europol: Atacul cibernetic international este de un nivel fara precedent

Reprezentantii Oficiului european al politiilor Europol au tracizat sambata ca atacul informatic de amploare care afecteaza peste o suta de tari este de un nivel fara precedent, informeaza. continuă pe B1

Europol: Atacul cibernetic international este de un nivel fara precedent

Atacul informatic masiv ca vizeaza 100 de tari si zeci de intreprinderi si organizatii este de un nivel fara precedent, a apreciat sambata biroul european pentru politie Europol, relateaza AFP.

Anuntul fara precedent facut de Europol. Investigatie internationala pentru identificarea hackerilor din spatele celui mai mare atac cibernetic din istorie

Atacul informatic international care afecteaza mai multe tari si organizatii este de un nivel fara precedent, a declarat sambata Oficiul european al politiilor Europol, citat de.

Europol: Actualul atac cibernetic are un nivel fara precedent

Atacul cibernetic ce a inceput vineri are un nivel fara precedent si va fi nevoie de o ivestigatie internationala complexa pentru a-I gasi pe cei vinovati, potrivit agentiei de combatere a criminalitatii europene Europol.

AFP: Atacul cibernetic s-a soldat cu peste 130.000 de victime in peste 100 de tari

Un val de atacuri cibernetice fara precedent a vizat sambata 100 de tari, afectand functionarea a numeroase intreprinderi si organizatii, inclusiv spitale britanice, constructorul francez Renault si sistemul bancar rus - 130. 000 de sisteme in peste 100 de tari, potrivit unui expert, relateaza AFP.

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

Ministerul de interne rus anunta ca 1.000 dintre computerele sale au fost afectate de atacul cibernetic de vineri

Ministerele de interne si pentru situatii de urgente din Rusia au anuntat ca au fost vizate de mega-atacul cibernetic de vineri, situatie cu care s-a confruntat si cea mai mare banca a tarii, Sberbank, potrivit Reuters.

Sistemul National britanic de Sanatate, lovit de atacul cibernetic, a fost repus in functiune

Sistemul National britanic al Sanatatii NHS), care fusese grav afectat de atacul cibernetic din ultimele 24 de ore, a fost repus in functiune aproape in totalitate.

Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate

Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA ----- *ACTUALIZARE 15:32 Hackerii de la Spamtech au revendicat atacul de tip ransomeware, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 14:31 Bitdefender: WannaCryptor este primul tip de ransomware care se instaleaza fara implicarea utilizatorului *ACTUALIZARE 14:28 Renault confirma ca a oprit productia in Franta si in Slovenia, dupa valul de atacuri informatice *ACTUALIZARE 13:52 Atacul cibernetic international care a afectat 100 de tari este de un nivel fara precedent, afirma Europol *ACTUALIZARE 13:00 Securitatea cibernetica pe agenda G7 dupa valul de atacuri informatice *ACTUALIZARE 12:57 Originea atacului cibernetic in Marea Britanie ramane necunoscuta *ACTUALIZARE 12:50 Un cercetator a gasit un kill switch al ransomware-ului WannaCry folosit in atacul la nivel mondial *ACTUALIZARE 12: 45 Dacia: O parte a activitatii de productie a fost afectata de disfunctionalitati ale sistemelor informatice ------ Un atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA) a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )