Libnet.ro
UNICEF

09:17

Directorul general al Companiei de Drumuri, Narcis Neaga, si-a anuntat demisia, dupa solicitarea premierului Dancila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul general al Companiei de Drumuri, Narcis Neaga, si-a anuntat demisia, dupa solicitarea premierului Dancila

Directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, marti, printr-un comunicat emis de institutie, ca renunta la functie, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a cerut demisia. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, anunta ca a decis sa renunte la functie

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anuntat marti seara ca a decis sa renunte la functie, d.

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a demisionat

Directorul General al CNAIR. A, Narcis Neaga a anuntat marti ca a demisionat din functie, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Transporturilor Razvan Cuc demiterea sa. Avand in.

Narcis Neaga a demisionat de la conducerea CNAIR

Directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, a anuntat ca a decis, in urma unei discutii cu presedintele Consiliului de Administratie, sa renunte la functie.

Narcis Neaga demisioneaza de la sefia CNAIR. Premierul Dancila ii ceruse luni ministrului Transportului sa-l demita

Directorul General al CNAIR. A, Narcis Neaga, a anuntat marti ca a demisionat din functie, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, demiterea sa.

Narcis Neaga si-a dat demisia de la sefia Companiei de Drumuri

Directorul general al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga, anunta ca a decis sa demisioneze din functie, dupa ce premierul Viorica Dancila a cerut ministrului Transporturilor Razvan Cuc demiterea sa.

Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga de la sefia Companiei de Drumuri

Premierul Viorica Dancila a cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), din cauza intarzierilor nejustificate si a managementului slab in implementarea proiectelor de infrastructura de transport.

Premierul Viorica Dancila a cerut demisia lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR

Premierul Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, in urma unei analize a nou infiintatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Narcis Neaga a demisionat din fruntea CNAIR dupa ce premierul Dancila ceruse in repetate randuri revocarea sa

Dupa trei solicitari ale premierului Viorica Dancila privind demiterea lui Narcis Neaga din fruntea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, acesta a cedat si nu a mai asteptat ca ministrul.

Revocarea din functie a directorului CNAIR, Narcis Neaga, ceruta de Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut, luni, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al CNAIR, informeaza un comunicat al Guvernului transmis Ag.

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )