Libnet.ro
UNICEF

05:45

Directorul general al Romgaz a fost revocat din functie

România Liberă România Liberă,
Directorul general al Romgaz a fost revocat din functie

Adrian Volintiru a fost revocat din functia de director general al Romgaz, anunta Consiliul de Admin. continuă pe România Liberă

Directorul general al Romgaz a fost demis La sfarsitul anului trecut, compania a trecut printr-un mare esec

Consiliul de Administratie al Romgaz l-a revocat miercuri pe Constantin Adrian Volintiru din functia de director general, incetand astfel si contractul de mandat incheiat intre companie si acesta. Pana la numirea unui nou director general, conducerea Romgaz este preluata temporar de catre Daniel Corneliu Pena, care acum este director general adjunct.

Adrian Volintiru a fost revocat din functia de director general al Romgaz

Adrian Volintiru a fost revocat de la conducerea Romgaz dupa mai bine de doi ani de cand a fost numit in functia de director general al producatorului de gaze. Postul de director general al Romgaz va fi ocupat.

Adrian Volintiru, revocat din functia de director general al Romgaz

Volintiru: Nu am fost informat ca voi fi revocat. Astept in zilele urmatoare motivarea revocarii Consiliul de Administratie al Romgaz SNG) l-a revocat astazi pe Adrian Volintiru din functia de director general al companiei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Directorul general al combinatului siderurgic din Galati s-a retras din functie. El este implicat in dosarul de coruptie care il vizeaza pe Alexe

Directorul general al combinatului siderurgic Liberty Galati, Bogdan Grecu, a renuntat la functie. El este implicat in dosarul de coruptie care il vizeaza pe fostul ministru al Mediului, Costel Alexe.

Adrian Volintiru a fost revocat de la conducerea Romgaz.Cum explica decizia: Nu am primit niciun fel de motivare

Adrian Volintiru a fost revocat de la conducerea producatorului de gaze Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat. El sustine ca nu a primit niciun fel de motivare pentru aceasta decizie.

inca o demisie dupa atacul de la Capitoliu. Secretarul interimar al Departamentului pentru Securitate Interna s-a retras din functie

Chad Wolf, secretarul interimar al Departamentului pentru Securitate Internade la Capitoliul american si-a dat demisia din functie, ca urmare a atacului sustinatorilor presedintelui Donald Trump, de pe 6.

Trump, pus in acuzare de Camera Reprezentantilor daca alte eforturi de a-l inlatura din functie esueaza

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a spus ca legislativul american va apela la punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump daca alte eforturi de a-l inlatura din functie esueaza, potrivit NBC.

Kim Jong Un, ales secretar general al Partidului Muncitorilor din Coreea

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a fost ales secretar general al Partidului Muncitorilor din Corea WPK unic), al carui presedinte era pana acum - o schimbare de titulatura simbolica vizand sa-i consolideze puterea, potrivit analistilor.

Camera Reprezentantilor a votat rezolutia prin care vicepresedintele Mike Pence poate invoca amendamentul de suspendare din functie a lui Donald Trump

Camera Reprezentantilor a votat martirezolutia care ii permite vicepresedintelui Mike Pence sa invoce Amendamentul 25, pentru a-l inlatura pe Donald Trump din functia de presedinte al Statelor.

IN ULTIMELE 24 DE ORE Circa 200 miliarde de dolari au fost sterse din piata criptomonedelor, odata cu scaderea Bitcoin

Bitcoin si alte monede digitale si-au continuat astazi deprecierea inceputa in week-end, stergand circa 200 miliarde de dolari din intreaga piata a criptomonedelor, ce a coborat la 829,6 miliarde de dolari, dupa ce recent a depasit pragul de un miliard de dolari, reiese dintr-un articol publicat de CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )