Libnet.ro
UNICEF

21:15

Directorul interimar al MNTR: Cumintenia Pamantului trebuie sa stea intr-un muzeu de arta moderna

Adevărul Adevărul,
Directorul interimar al MNTR: Cumintenia Pamantului trebuie sa stea intr-un muzeu de arta moderna

Liliana Passima, directorul interimar al Muzeului National al Taranului Roman, a declarat marti, pentru Agentia de presa News. ro, ca sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi trebuie sa stea in mediul cel mai firesc, intr-un muzeu de arta moderna. Ea exclude ca opera sa fie gazduita de Muzeul de la Sosea si nu vede ca idee buna nici plasarea lucrarii la Muzeului National al Satului. continuă pe Adevărul

Liliana Passima, directorul interimar al MNTR: Reteaua Nationala a Muzeelor a fost partinica lui Virgil Nitulescu

Liliana Passima, directorul interimar al Muzeului National al Taranului Roman, a declarat pentru News. ro ca dupa protestul cercetatorilor de la inceputul lunii august, foarte putini i-au sustinut in actiunea lor, subliniind ca Reteaua Nationala a Muzeelor a fost partinica fostului director Virgil Nitulescu.

Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita de Muzeul Satului (VIDEO)

Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita luna aceasta de Muzeul Satului. Dezvalurile vin de la Paula Popoiu, directorul instiutiei. Acesta a precizat ca la.

Ce se va intampla cu sculptura Cumintenia Pamantului dupa ce va fi cumparata de statul roman

Ministrul Culturii, Corina Suteu, anuntat duminica, pe pagina sa de Facebook ca sculptura Cumintenia Pamantului va fi gazduita de Muzeul Dimitrie Gusti intr-o prima.

Arhitectul Attila Kim proiecteaza amplasarea sculpturii Cumintenia Pamantului in Muzeul Satului

Arhitectul Attila Kim proiecteaza amplasarea operei Cumintenia Pamantului in Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, potrivit anuntului facut de Corina Suteu, ministrul Culturii, in cadrul discutiei online De vorba cu ministrul tau, initiata de Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic MCPDC) care a avut loc marti.

Ministrul Culturii: Cumintenia Pamantului va fi, initial, expusa la Muzeul Satului. Ulterior, lucrarea lui Brancusi va ajunge in muzee si galerii de arta din intreaga tara

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a anuntat ca lucrarea Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi expusa in muzee si galerii de arta din intreaga tara.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

Dan Perjovschi, despre mutarea operei Cumintenia Pamantului la Muzeul Satului: Vrem oale si ulcele? Bai, ati innebunit cu totii?

Artistul Dan Perjovschi a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe mesaje critice referitoare la mutarea operei Cumintenia Pamantului de la Muzeul Bancii Nationale la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scrie pe Facebook ca il invita pe premierul Dacian Ciolos la un exercitiu de transparenta si il intreaba in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Consiliul Stiintific al MNAR a sugerat Ministerului Culturii ca locul sculpturii Cumintenia Pamantului este in Palatul Regal

Consiliul Stiintific al Muzeului National de Arta al Romaniei MNAR) i-a sugerat Ministerului Culturii, printr-o scrisoare transmisa vineri, ca locul Cuminteniei Pamantului este in Palatul Regal, potrivit declaratiei directorului general Calin Stegerean pentru Agentia de presa News. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )