Libnet.ro
UNICEF

19:30

Directorul Scolii Superioare de Aviatie, George Costin Barbu, numit director interimar la TAROM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Scolii Superioare de Aviatie, George Costin Barbu, numit director interimar la TAROM

Directorul Scolii Superioare de Aviatie, George Costin Barbu, a fost numit director interimar la TAROM, printr-o decizie a Consiliului de Administratie. continuă pe Ziarul Bursa

TAROM are un nou director general. Consiliul de Administratie l-a numit provizoriu pe seful Scolii Superioare de Aviatie Civila

Costin Barbu, director general al Scolii Superioare de Aviatie Civila incepand cu anul 2015 pana in prezent, a fost numit de catre Consiliul de Administratie al TAROM drept director general provizoriu al companiei aeriene pentru un mandat de 4 luni. Decizia vine dupa ce pilotul Valentin Gvinda, desemnat initial pentru conducerea TAROM, a refuzat postul.

TAROM are un nou director. Cine este George Costin Barbu, cel care a fost numit in locul Madalinei Mezei

TAROM are un nou director, iar acest rol in cadrul companiei i-a fost oferit lui George Costin Barbu, luni. Astfel, acesta a inlocuit-o pe Madalina Mezei, in aceasta functie de conducere. Consiliul de Administratia al TAROM l-a desemnat pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu, pentru un mandat pe patru luni.

George Costin Barbu, noul sef provizoriu al TAROM

Consiliul de Administratie al companiei TAROM l-a desemnat luni pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu pentru un mandat de patru luni, in conditiile OUG 1092011.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )