Libnet.ro
UNICEF

17:45

Directorul TAROM: Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor; le schimbam ntr-un mod halucinant

Hotnews Hotnews,
 Directorul TAROM: Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor; le schimbam ntr-un mod halucinant

Aeroportul International Henri Coanda are nevoie de investitii masive in caile de rulare, intrucat gropile care sunt in pista taie rotile avioanelor pe care le schimbam intr-un mod halucinant, fapt care atrage costuri foarte mari pentru compania noastra, a declarat, duminica, la Timisoara, directorul general al TAROM, Werner Wollf, citat deAgerpres. continuă pe Hotnews

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor. Avertismentul facut de directorul general TAROM

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor. Este avertismentul facut de directorul general al TAROM care a precizat ca Aeroportul Internatioanl Henri Coanda are nevoie de investitii majore.

Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonante de urgenta, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele de la aeroportul Otopeni semnalate de directorul Tarom care s-a plans ca schimba saptamanal si de 5 ori rotile.

Directorul TAROM: La Otopeni, calea de rulare e plina de gropi care taie rotile aeronavelor

Pe Aeroportul Otopeni, calea de rulare este plina cu gropi care taie rotile aeronavelor, a declarat directorul TAROM. Werner Wolff a precizat ca, din acest motiv, compania cheltuie bani pe schimbarea rotilor.

Directorul Tarom, despre lansarea de noi rute: Dorim sa reconectam vestul tarii cu Chisinau si Constanta

Operatorul aerian national TAROM are in plan sa reconecteze vestul Romaniei de Chisinau, dar si de Constanta, iar pe plan extern sunt perspective pentru lansarea zborurilor catre New York si Beijing, a declarat, duminica, pentru Agerpres, directorul general al companiei, Wolff Werner - Wilhelm.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )