Libnet.ro
UNICEF

15:00

Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonante de urgenta, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonante de urgenta, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele de la aeroportul Otopeni semnalate de directorul Tarom care s-a plans ca schimba saptamanal si de 5 ori rotile. continuă pe B1

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor. Avertismentul facut de directorul general TAROM

Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor. Este avertismentul facut de directorul general al TAROM care a precizat ca Aeroportul Internatioanl Henri Coanda are nevoie de investitii majore.

Directorul TAROM: Gropile din pista Aeroportului Otopeni taie rotile avioanelor; le schimbam ntr-un mod halucinant

Aeroportul International Henri Coanda are nevoie de investitii masive in caile de rulare, intrucat gropile care sunt in pista taie rotile avioanelor pe care le schimbam intr-un mod halucinant, fapt care atrage costuri foarte mari pentru compania noastra, a declarat, duminica, la Timisoara, directorul general al TAROM, Werner Wollf, citat deAgerpres.

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce pana la Sibiu in fiecare weekend il costa zece ore de drum. Oare ce face el in timpul asta in masina? Trebuie sa fie o atmosfera apasatoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile pe care presedintele Klaus Iohannis le face la Sibiu in fiecare sfarsit de saptamana. La ce tara.

Radu Tudor, despre expulzarea diplomatului rus: Gestul Romaniei este unul de solidaritate in interiorul NATO si UE

Radu Tudor a vorbit, pe blogul sau, despre expularea diplomatului rus. Romania se raliaza si ea solidaritatii occidentale in fata agresiunii rusesti si expulzeaza un diplomat al Ambasadei Federatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )