Libnet.ro
UNICEF

09:15

Directorul Tel Drum: 80% din documentele din valiza sunt la dosarul procurorilor

Hotnews Hotnews,
 Directorul Tel Drum: 80% din documentele din valiza sunt la dosarul procurorilor

Directorul Tel Drum, Petre Pitis, sustine ca 80% din majoritatea documentelor din valiza jurnalistilor de la Rise Project sunt deja la dosarul instrumentat de procurori. Pitis a facut aceste declaratii joi, la iesirea de la DNA, unde a fost informat cu privire la expertiza in dosarul Tel Drum. continuă pe Hotnews

Directorul Tel Drum spune ca 80% din documentele din valiza gasita in Teleorman sunt la dosar. Pitis: Factura pentru fiul lui Dragnea nu corespunde

Directorul Tel Drum, Petre Pitis, a declarat la iesirea din sediul DNA, unde a fost informat cu privire la expertiza in dosar, ca majoritatea documentelor din valiza jurnalistilor de la Rise Project sunt deja la.

Liviu Dragnea afla, astazi, rezultatele expertizei din dosarul Tel Drum

Avocatii lui Liviu Dragnea se vor prezenta astazi la sediul DNA pentru a fi informati asupra concluziilor expertizei facute in dosarul Tel Drum, ancheta in care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si fraude din fonduri europene.

Petre Pitis, in fata procurorilor DNA: Ce spune directorul Tel Drum despre facturile cu numele fiului lui Dragnea (VIDEO)

Directorul Tel Drum Petre Pitis a fost prezent joi in fata procurorilor DNA pentru a predarea unor documente si prezentarea expertizei din dosarul Tel Drum. La iesire, Petre Pitis a vorbit si despre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )