Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dirijorul Horia Andreescu va concerta la Filarmonica de Stat din Pitesti

România Liberă România Liberă,
Dirijorul Horia Andreescu va concerta la Filarmonica de Stat din Pitesti

Acesta va inaugura o serie de concerte prin care se asociaza ideii de a oferi orchestrelor din orase. continuă pe România Liberă

Descoperire neasteptata facuta de jandarmi in geanta unei adolescente de 16 ani din Pitesti

Jandarmiiau gasit un pumnal si doua cutite asupra unei adolescente in varsta de 16 ani, in curtea unui liceu din Pitesti, potrivit News. Personalul insitutiei de invatamant asesizat.

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Acest lucru inseamna ca, din datele BNR, economia isi revine si ca nu mai are nevoie de atata lichiditate Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a mai cumparat titluri de stat in lei din piata secundara, in luna septembrie, arata raportul statistic publicat ieri de catre banca centrala. Aceasta este prima luna din ultimele sase in care Banca Nationala nu mai tipareste lei prin achizitia de titluri de stat din piata secundara, dupa ce in perioada aprilie-august stocul titlurilor de stat in moneda nationala cumparate de BNR ajunsesera la 5,28 miliarde de lei.

Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Restrictiile nu vor fi impuse la nesfarsit Ce spune despre revenirea la situatia in care romanii sa fie obligati sa stea in case (VIDEO)

Noile restrictii impuse de autoritati pentru limitarea raspandierii nouluui coronavirus nu vor fi mentinute la nesfarsit, da asigurari Andrei Baciu, sectar de stat in Ministerul Sanatatii. intr-o.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5271 seconds )