Libnet.ro
UNICEF

21:15

Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Restrictiile nu vor fi impuse la nesfarsit Ce spune despre revenirea la situatia in care romanii sa fie obligati sa stea in case (VIDEO)

B1 B1,
Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Restrictiile nu vor fi impuse la nesfarsit Ce spune despre revenirea la situatia in care romanii sa fie obligati sa stea in case (VIDEO)

Noile restrictii impuse de autoritati pentru limitarea raspandierii nouluui coronavirus nu vor fi mentinute la nesfarsit, da asigurari Andrei Baciu, sectar de stat in Ministerul Sanatatii. intr-o. continuă pe B1

Se dau bani de la stat! Ce trebuie sa faca romanii din categoria asta care vor 150.000 de euro

Unii romani pot beneficia de o suma importanta din partea statului. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile pentru a primi banii? Iata anuntul oficialilor! Bani de la stat: conditii pentru romanii care vor sa beneficieze de sumele oferite Ministerul Economiei a publicat in cursul zilei de luni o forma avansata a Procedurii de .

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Acest lucru inseamna ca, din datele BNR, economia isi revine si ca nu mai are nevoie de atata lichiditate Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a mai cumparat titluri de stat in lei din piata secundara, in luna septembrie, arata raportul statistic publicat ieri de catre banca centrala. Aceasta este prima luna din ultimele sase in care Banca Nationala nu mai tipareste lei prin achizitia de titluri de stat din piata secundara, dupa ce in perioada aprilie-august stocul titlurilor de stat in moneda nationala cumparate de BNR ajunsesera la 5,28 miliarde de lei.

Secretar de stat, in carantina la domiciliu. Unul dintre copiii sai a fost diagnosticat cu COVID-19

Secretarul de stat din Agentia Nationala pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati, Luminita Popescu, se afla in carantina la domiciliu, unul dintre copiii sai avand test pozitiv pentru SARS-CoV-2.

BUZAU: Sectiile ATI, suprasolicitate. Ministerul Sanatatii cere suplimentarea paturilor

In ciuda numarului mic de infectari inregistrate in ultima perioada, Buzaul se confrunta cu o criza a locurilor la sectia de Terapie Intensiva. Bolnavii care au ramas internati in unitatile suport COVID-19 au dezvoltat forme mai grave de boala si au nevoie de ajutor pentru a respira. Asta face ca, in prezent, ambele sectii de ATI, atat din Spitalul Judetean Buzau, cat si din unitatea suport Covid-19 din Ramnicu Sarat, sa fie incarcate cu pacienti. Cea mai grava situatie este la Buzau unde numarul pacientilor il depaseste pe cel al locurilor disponibile, iar conducerea spitalului impreuna cu medicii specialisti au fost nevoiti sa improvizeze spatii pentru a trata bolnavii in stare grava care nu pot respira fara masca de oxigen sau ventilator. La Ramnicu Sarat, in schimb, chiar daca ar fi mai multe paturi decat la Buzau, nu are cine sa ingrijeasca bolnavii in permanenta, aici fiind un singur medic ATI.

Raluca Turcan: Prin masurile asigurate de Guvern, scolile au tot ce le trebuie din perspectiva sanatatii elevilor si profesorilor (VIDEO)

Raluca Turcan a explicat in cursul serii de marti, faptul ca Guvernul a pus la dispozitia autoritatilor locale bani pentru pregatirea stocurile din unitatile de invatamant. Mai mult decat atat,.

Digi24: Cum a devenit un om al strazii roman erou intr-un oras din Italia. Acum, autoritatile vor sa-l rasplateasca si ii cauta casa

Un roman din Italia, care doarme intr-un parc din Fabriano dupa ce a ramas fara loc de munca si casa, i-a impresionat pe locuitorii orasului cu un gest neasteptat, iar acum este laudat de presa si administratorii localitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )