Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dirijorul Horia Andreescu vine astazi la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Dirijorul Horia Andreescu vine astazi la Adevarul Live

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim. continuă pe Adevărul

Dirijorul Horia Andreescu vine la Adevarul Live de la ora 15.00

Unul dintre cei mai importanti dirijori romani, maestrul Horia Andreescu, va fi invitatul lui Cezar Paul-Badescu astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, alaturi de Mihai Constantinescu, directorul Artexim.

Despre poezie si femei, cu poetul Emil Brumaru, astazi la Adevarul Live

Unul dintre cei mai importanti poeti romani de astazi, Emil Brumaru, este invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live, astazi, de la ora 12.

Horia Paun, presedinte FR Baschet, invitat la Adevarul Live la ora 13.00, vorbeste despre alegerile de la COSR si despre starea baschetului romanesc

Presedintele Federatiei Romane de Baschet, Horia Paun, va discuta in studioul emisiunii Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre baschetul romanesc, dar si despre alegerile de la COSR in urma carora Alin Petrache a fost desemnat presedinte al olimpismului romanesc.

Baricadele lui Andrei Craciun. Ce inseamna revolutia bunului scris, la Adevarul Live, de la 13.00

Scriitorul Andrei Craciun vine sa vorbeasca, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre ultimul sau volum, Baricadele, lansat ieri la standul Editurii Humanitas de la Bookfest si despre ceea ce el numeste Revolutia bunului scris.

Ce aduce nou Protocolul incheiat de Ministerul Educatiei cu Patriarhia despre predarea Religiei in scoli, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta alaturi de specialisti si reprezentanti ai societatii civile, despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, semnat saptamana trecuta de Ministerul Educatiei, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte si publicat astazi pe site-ul ministerului.

Dezbatere despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, la Adevarul Live de la 14:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta alaturi de specialisti si reprezentanti ai societatii civile, despre noul protocol pentru predarea Religiei in scoli, semnat saptamana trecuta de Ministerul Educatiei, Patriarhia Romana si Secretariatul de Stat pentru Culte.

Dominic Jeske, un maestru al bucatariei, la Adevarul Live de la ora 15.30

Astazi, de la ora 15. 30, invitat la Adevarul Live este Chef Dominic Jeske, un renumit bucatar german, castigator al stelei Michelin, ne impartaseste mici secrete ale bucatariei internationale.

Adevarul Live: Grigore Cartianu, despre cartea Hagi, care se va distribui joi cu ziarul Adevarul, la 17,99 lei

Jurnalistii Iulian Anghel si Alexandru Stefan au discutat impreuna cu Grigore Cartianu, autorul cartii Hagi, in cadrul Adevarul Live.

VIDEO Chef Dominic Jeske, la Adevarul Live: Nu as manca niciodata sorici rece, asa cum fac romanii

Invitat la Adevarul Live a fost Chef Dominic Jeske, un renumit bucatar german, castigator al stelei Michelin, care ne-a impartasit mici secrete ale bucatariei internationale. El a vorbit si despre gastronomia romaneasca. Desi a marturisit ca nu o cunoaste in detaliu, bucataria noastra traditionala l-a surprins in repetate randuri.

Despre starea societatii civile, la Adevarul Live

Invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, de la 15. 00, este Ionut Sibian, directorul executiv al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )