Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dirijorul Nicolae Botgros, marturisiri de la ATI: Am urlat ca un caine! in izolare si singuratate totala

Adevărul Adevărul,
Dirijorul Nicolae Botgros, marturisiri de la ATI: Am urlat ca un caine! in izolare si singuratate totala

Nicolae Botgros a fost internat de urgenta la spital, in urma cu o luna, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Fiindca tratamentul a dat roade, dirijorul a iesit de la Terapie Intensiva si a facut primele declaratii despre situatia in care s-a aflat. continuă pe Adevărul

Dirijorul Nicolae Botgros a iesit de la Terapie Intensiva Am urlat ca un caine saptamanile astea

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii, din Republica Moldova, a trecut prin momente dificile dupa ce a fost internat la Terapie Intensiva aSpitalului.

Ultimele vesti despre Nicolae Botgros, internat cu covid-19. Ministrul Sanatatii a facut anuntul personal

Dirijorul Nicolae Botgros a fost internat in seara de 26 octombrie 2020, la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau, dupa ce a suferit o forma grava de COVID-19. Starea sa de sanatate se imbunatateste, anunta premierul Republicii Moldova si ministrul Sanatatii. Vesti noi despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros, internat cu COVID-19: .

Nicolae Botgros, marturie cutremuratoare de la Terapie Intensiva: Stii cum e sa urli ca un caine? in singuratate si izolare totala?

Indragitul rapsod Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii, din Republica Moldova, a trecut prin momente cumplite la Terapia Intensiva a Spitalului de Urgenta din Chisinau. Externat din sectia ATI dupa 12 zile, artistul a facut primele declaratii cu privire la lupta dusa cu COVID-19.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )