Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dirijorul Nicolae Botgros a iesit de la Terapie Intensiva Am urlat ca un caine saptamanile astea

B1 B1,
Dirijorul Nicolae Botgros a iesit de la Terapie Intensiva Am urlat ca un caine saptamanile astea

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii, din Republica Moldova, a trecut prin momente dificile dupa ce a fost internat la Terapie Intensiva aSpitalului. continuă pe B1

Dirijorul Nicolae Botgros, marturisiri de la ATI: Am urlat ca un caine! in izolare si singuratate totala

Nicolae Botgros a fost internat de urgenta la spital, in urma cu o luna, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Fiindca tratamentul a dat roade, dirijorul a iesit de la Terapie Intensiva si a facut primele declaratii despre situatia in care s-a aflat.

Ultimele vesti despre Nicolae Botgros, internat cu covid-19. Ministrul Sanatatii a facut anuntul personal

Dirijorul Nicolae Botgros a fost internat in seara de 26 octombrie 2020, la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau, dupa ce a suferit o forma grava de COVID-19. Starea sa de sanatate se imbunatateste, anunta premierul Republicii Moldova si ministrul Sanatatii. Vesti noi despre starea de sanatate a maestrului Nicolae Botgros, internat cu COVID-19: .

Nicolae Botgros, marturie cutremuratoare de la Terapie Intensiva: Stii cum e sa urli ca un caine? in singuratate si izolare totala?

Indragitul rapsod Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii, din Republica Moldova, a trecut prin momente cumplite la Terapia Intensiva a Spitalului de Urgenta din Chisinau. Externat din sectia ATI dupa 12 zile, artistul a facut primele declaratii cu privire la lupta dusa cu COVID-19.

Explozie de infectari cu noul coronavirus. Record de internari la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 334. 236 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 10. 142 de noi imbolnaviri din 35. 762 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 510 de decese, din care 121 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1.

Nu mai exista niciun loc liber pentru pacientii Covid la terapie intensiva la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi nu mai are liber niciun pat la Terapie Intensiva pentru persoanele infectate cu noul coronavirus, a declarat, joi, managerul unitatii medicale, Carmen Dorobat, citata de Agerpres.

Ludovic Orban: Vor fi suplimentate paturile de Terapie Intensiva la Cluj, Timisoara si Bucuresti Se lucreaza si la introducerea unui spital privat in dispozitiv

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat ca, la Terapie Intensiva, numarul de paturi pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 va creste. Totodata, premierul a precizat ca, in momentul de fata, se lucreaza la.

Situatie grava in Iasi: Pacientii COVID-19 nu mai au locuri la terapie intensiva

Situatia generata de pandemia de coronavirus este disperata in spitalele din Iasi. in acest moment nu mai exista niciun loc la sectia de terapie intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta.

Controversele pe tema celor 6 pacienti cu COVID-19 morti la Timisoara in lipsa unui loc la ATI continua. Manager: Ei nu puteau fi salvati nici in terapie intensiva. Erau practic tarati

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, sustine ca cei sase pacienti cu COVID-19 care au decedat in spital zilele trecute nu ar fi putut fi salvati nici la terapie intensiva, pentru ca aveau multiple comorbiditati. Reamintim ca in urma cu o zi medicul Virgil Musta spunea ca cei sase pacienti au murit din cauza lipsei de locuri in Sectia de ATI, ulterior el nuantandu-si declaratia.

Solutie disperata la Sectia de Terapie Intensiva de la Galati: au unit paturile sa aiba loc mai multi pacienti

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati dedicata bolnavilor de Covid-19 este arhiplina, iar cadrele medicale au fost nevoite sa uneasca paturile, astfel incat sa incapa mai multi pacienti. Medicii sunt disperati ca nu mai au alte solutii la indemana pentru a-i ingriji pe bolnavi.

Strigate disperate dupa un loc la ATI! Pacientii mor cu zile din cauza lipsei paturilor la Terapie Intensiva

Una spun autoritatile, alta se intampla cu adevarat in spitalele din Romania. Pe de o parte, suntem asigurati ca situatia este sub control si ca, pe sectiile de Terapie Intensiva sunt locuri destule pentru pacientii in stare grava, pe de alta parte sunt oameni disperati, care cauta pe cont propriu paturi pentru cei apropiati care, altfel, nu au nicio sansa de supravietuire.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )