Libnet.ro
UNICEF

01:05

Discoteca Teodorovici, mesaj pentru tineri: Veti fi iNJURATI zi de zi! Reprezentam aceea zona mult HULITA de tara

B1 B1,
Discoteca Teodorovici, mesaj pentru tineri: Veti fi iNJURATI zi de zi! Reprezentam aceea zona mult HULITA de tara

Eugen Teodorovici i-a avertizat pe tinerii care vor sa se angajeze in administratia publica sa se pregateasca pentru ca vor fi injurati zi de zi. Ministrul Finantelor Publicele-a mai spus. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, mesaj transant catre tineri: Veti fi injurati zi de zi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca tinerii inscrisi in programul de internship de la Guvern vor da piept cu un mediu in care cei care lucreaza in aceasta zona sunt.

TEODOROVICI, CATRE TINERII INSCRISI IN PROGRAMUL DE INTERNSHIP AL GUVERNULUI: Cei care lucreaza in aceasta zona sunt injurati zi de zi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca tinerii inscrisi in programul de internship de la Guvern vor da piept cu un mediu in care cei care lucreaza in aceasta zona sunt injurati zi de zi.

CUPIDON NU ARE VARSTA: Corina Chiriac, mesaj pentru fostul iubit la implinirea a 80 de ani. INCREDIBIL despre cine este vorba... (FOTO)

Adevarata iubire nu moare niciodata. Asta stie si Corina Chiriac, care i-a transmis un mesaj fostului sau iubit. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste cu ani in urma.

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )