Libnet.ro
UNICEF

09:15

Discurs de sase minute pentru 22 de milioane de euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Adevărul Adevărul,
Discurs de sase minute pentru 22 de milioane de euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 de miliarde de dolari, a inaugurat o investitie de 22 de milioane de euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. intr-un discurs calculat cu precizie a explicat de ce orasul prahovean va deveni un centru de export pentru 100 de milioane de consumatori din regiune. continuă pe Adevărul

Discurs de 6 minute pentru 22 mil. euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 mld. dolari, a inaugurat o investitie de 22 mil. euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. Intr-un discurs.

Investitie de 22 de milioane euro la Ploiesti, intr-o noua linie de productie a companiei Coca-Cola

Compania Coca-Cola a inaugurat, miercuri, la Ploiesti, o noua linie de imbuteliere pentru Cappy Pulpy, dupa o investitie de 22 de milioane de euro, bautura urmand sa fie distribuita catre circa 100 de milioane.

Referatul procurorilor in dosarul evaziunii fiscale de peste 50 de milioane euro: O firma livra cantitati importante de carne alterata unui lant de hypermarketuri

Una dintre firmele implicate in dosarul de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro a livrat unui lant de hypermarketuri cantitati importante de carne alterata, adusa in paleti in care erau si excremente de rozatoare, aspect sesizat de comerciant, conform referatului procurorilor. SC Avicola Calarasi SA a livrat cantitati de came de pui alterata si catre magazinele din lantul Selgros, aspect constatat de Olteanu George, responsabil in cadrul Selgros CashCarry SRL Brasov, respectiv pulpele de pui receptionate in data de 11. 2013 prezentau un miros ranced, inchis, iar, in paletii de marfa au fost identificate produse mancate si excremente de rozatoare o situatie similara a fost identificata si intr-un magazin Selgros din Cluj - Napoca), se precizeaza in referatul cu propunerea de arestare a celor implicati in dosar, potrivit Mediafax.

Profit de 127 milioane euro pentru BCR la noua luni

BCR a inregistrat un profit net de 559,8 milioane lei 126,9 milioane euro) in primele noua luni ale acestui an, fata de o pierdere de 758,9 milioane lei 172,1 milioane euro), in perioada corespunzatoare a anului trecut, a anuntat institutia de credit.

Surse: Pentru eliberarea ostaticilor francezi din Niger s-au platit cel putin 20 milioane euro

Pentru eliberarea celor patru ostatici francezi rapiti in septembrie 2010 in nordul Nigerului, de catre islamisti inarmati, a fost platita o suma cuprinsa intre 20 si 25 milioane euro, potrivit unei surse.

Safety Broker a inregistrat aproximativ 37,68 milioane euro

Safety Broker, compania de brokeraj in asigurari, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, aproximativ 37,68 milioane euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

SAP Romania, vanzari de 10,3 milioane euro in 2012 pe piata solutiilor ERP

SAP Romania, subsidiara liderului mondial pe piata de solutii software de business, SAP AG, a inregistrat, anul trecut, vanzari de solutii ERP Enterprise Resource Planning) de peste 10,3 milioane euro, in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, potrivit celui mai recent studiu de piata Pierre Audoin Consultants PAC).

160 de perchezitii au loc luni dimineata in Bucuresti si in alte cinci judete. Prejudiciul ajunge la 50 de milioane euro

Un numar de 160 de perchezitii au loc, luni, in Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane euro, fiind dispusa urmarirea penala a 50 de persoane, intre care a angajati ai Ministerului de Finante, avocati si administratori de firme.

160 de perchezitii au loc luni in Bucuresti si in alte cinci judete intr-un caz de evaziune de circa 50 de milioane euro

Un numar de 160 de perchezitii au loc, luni, in Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane euro, fiind dispusa urmarirea penala a 50 de persoane, intre care a angajati ai Ministerului de Finante, avocati si administratori de firme.

160 de perchezitii au loc luni dimineata in Bucuresti si in alte cinci judete intr-un caz de evaziune de circa 50 de milioane euro, in care este vizat si un senator

Un numar de 160 de perchezitii au loc, luni, in Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane euro, fiind dispusa urmarirea penala a 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului de Finante, avocati si administratori de firme.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )