Libnet.ro
UNICEF

16:30

Discurs de 6 minute pentru 22 mil. euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Discurs de 6 minute pentru 22 mil. euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 mld. dolari, a inaugurat o investitie de 22 mil. euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. Intr-un discurs. continuă pe Wall-Street Ro

Discurs de sase minute pentru 22 de milioane de euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 de miliarde de dolari, a inaugurat o investitie de 22 de milioane de euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. intr-un discurs calculat cu precizie a explicat de ce orasul prahovean va deveni un centru de export pentru 100 de milioane de consumatori din regiune.

Selgros suspenda colaborarea cu Avicola Calarasi, firma implicata intr-un dosar de evaziune de 50 mil. euro

Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de catre Avicola Calarasi din magazine si stoparea oricaror livrari viitoare de marfa pana la clarificarea situatiei companiei, care este implicata intr-un dosar de evaziune fiscala de 50 mil. euro.

Cazul evaziunii de 50 mil euro: Procurorii DNA au pus sechestru pe conturile a 40 de societati si pe 50 de imobile. Patru cetateni arabi sunt cercetati intr-un alt dosar, o evaziune de 20 mil euro

Procurorii DNA au instituit sechestru asigurator asupra sumelor aflate in conturile bancare a 40 de societati comerciale si asupra a 50 de imobile apartinand persoanelor fizice cercetate in dosarul evaziunii fiscale de 50 de miliarde de euro si au confiscat bani si bijuterii la perchezitiile domiciliare efectuate in 160 de locatii care legatura cu cazul, anunta DNA, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Stenograme si detalii din cazul evaziunii fiscale de peste 50 mil euro: O firma livra cantitati importante de carne alterata unui lant de hypermarketuri/ Senatorul Badalau primea pulpe, piept si ficat de pui

Una dintre firmele implicate in dosarul de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro a livrat unui lant de hypermarketuri cantitati importante de carne alterata, adusa in paleti in care erau si excremente de rozatoare, aspect sesizat de comerciant, conform referatului procurorilor, scrie Mediafax. Senatorul Niculae Badalau s-a intalnit de mai multe ori cu unul dintre membrii retelei evazioniste, El-Khoury Elias, aparandu-i acestuia interesele si primind de la el pulpe, piept si ficat de pui, potrivit unor documente ale anchetatorilor. Vezi in text stenograme si detalii din referatul procurorilor.

CE Hunedoara va investi 60 mil. euro in Valea Jiului si vrea sa devina profitabil in 2 ani

Complexul Energetic Hunedoara va investi 60 de milioane de euro pentru dezvoltarea minelor din Valea Jiului, astfel incat in cel mult doi ani sa devina profitabil, a declarat joi, la un seminar pe tema mineritului, secretarul de stat in Departamentul.

Record in oferta Romgaz: Un mic investitor a subscris actiuni de 38 mil. euro

Un investitor a plasat un ordin de 168,3 milioane de lei 38 de milioane de euro) pe transa de retail din oferta Romgaz, pentru 60% din actiunile disponibile micilor investitori, detasandu-se net de subscrierile inregistrate pe acest segment, scrie.

O alta investitie gigant: Arctic aduce 24 mil. euro la Gaesti si va angaja 400 de oameni

Producatorul de electrocasnice Arctic, parte a grupului turc Arcelik, a inaugurat o noua linie de productie de frigidere la fabrica din Gaesti, in urma unei investitii de 24 milioane euro, care va duce la infiintarea a circa 400 de noi locuri de munca,.

Inca un ordin gigant pe oferta Romgaz: 44 mil. euro de la un investitor de retail

Un investitor a plasat un ordin de aproape 196 milioane lei 44,2 milioane euro) pe segmentul de retail al ofertei Romgaz, un nou record pe aceasta transa, care deja a fost suprasubscrisa de 13,6 ori, investitorii alocand 3,777 miliarde lei 852,6.

Evaziunea fiscala de 50 de mil. euro: Procurorii DNA au pus sechestru pe conturile a 40 de societati si asupra a 50 de imobile detinute de persoanele cercetate

Procurorii DNA anunta miercuri ca au pus sechestru asigurator asupra sumelor detinute in conturile bancare de 40 societati comerciale implicate in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro si asupra a.

CNADNR va investi 80 mil. euro in reabilitarea DN 17 C si DN 17 D

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale va investi 80 de milioane de euro in reabilitarea a doua drumuri nationale care traverseaza judetul Bistrita-Nasaud, DN 17 C si DN 17 D, banii provenind atat de la bugetul de stat, cat si din.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )