Libnet.ro
UNICEF

05:15

Discursul lui Klaus Iohannis este unul propagandistic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Discursul lui Klaus Iohannis este unul propagandistic

Europarlamentarul Gabriela Zoana isi manifesta ingrijorarea fata de declaratiile presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, pe care le califica drept tentativa de destabilizare a activitatii Guvernului, conform comunicatului de presa remis catre Redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Bacau, unul dintre orasele mele preferate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi in vizita in Bacau, acolo unde a mers deja la societatea comerciala Aerostar S. , si unde va participa la dezbaterea nationala Viziunea tinerilor pentru viitorul.

Replica lui Liviu Dragnea pentru Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bacau, ca vizita in Israel a premierului Viorica Dancila si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este plina de ciudatenii, fara mandat si il.

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce mai multe persoane din spatiul public l-au acuzat pe presedinte de anisemitism. Sa fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost laudat s.

Klaus Iohannis: Sper ca dupa vacanta de 1 Mai Guvernul si BNR sa clarifice problemele

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta joi ca dupa vacanta de 1 Mai reprezentantii Guvernului si ai Bancii Nationale se vor intalni si vor clarifica problemele, seful statului punctand ca nu este deloc normal sa existe abordari contondente intre aceste institutii, citeaza Agerpres.

Klaus Iohannis nu vrea Monitorul Oficial in subordinea lui Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala a fost sesizata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala privind proiectul de lege prin care Monitoriul Oficial este mutat din subordinea Guvernului in cea a Camerei Deputatilor. Printre.

Liviu Dragnea ii raspunde Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Liviu Dragnea a comentat joi seara declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre intelegeri secrete cu evrei, liderul PSD spunand ca prin aceste afirmatii, care au o anumita doza de antisemitism, i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dancila, dar si pe oficialii israelieni, iar acest lucru este inacceptabil.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: N-am avut si nu o sa am niciodata intelegeri secrete cu nimeni

Liviu Dragnea a comentat joi seara declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre intelegeri secrete cu evrei, liderul PSD spunand ca prin aceste afirmatii, care au o anumita doza de antisemitism, i-a jignit pe el, pe premierul Viorica Dancila, dar si pe oficialii israelieni, iar acest lucru este inacceptabil.

Titus Corlatean, referitor la declaratia lui Iohannis: Este o greseala de incepator

Titus Corlatean, senator PSD si fost ministru de Externe, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia prin caresolicita demisia premierului Viorica Dancila, apreciind ca seful statului a facut o.

PSD: Iohannis este deranjat de succesul premierului in Israel. O sa mergem mai departe

La scurt timp dupa iesirea din aceasta dimineata a lui Klaus Iohannis, social-democratii s-au mobilizat si au iesit cu un mesaj comun, sugerand ca seful statului e suparat ca premierul si liderul PSD Liviu Dragnea au avut o vizita de.

Reactie oficiala a Asociatiei Europene a Evreilor, dupa gafa lui Klaus Iohannis: Limbaj cu subtilitati sinistre

Presedintele Asociatiei Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, si-a exprimat ingrijorarea fata de remarcile facute de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis Klaus Iohannis a declarat ieri, 26 martie,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )