Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce mai multe persoane din spatiul public l-au acuzat pe presedinte de anisemitism. Sa fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost laudat s. continuă pe Antena3

Iohannis, despre vizita lui Dancila n Israel: Chiar daca PSD-ului nu i convine, eu sunt presedintele Republicii / Cu siguranta o sa o ntreb cu ce ocazie a plecat, fara macar ca din politete sa ma sune

Klaus Iohannis a declarat joi ca ii va cere explicatii premierului Viorica Dancila despre vizita in Israel, subliniind ca el este presedintele Republicii, chiar daca PSD-ului nu ii convine, si, in aceasta calitate, raspunde de politica externa a Romaniei.

Klaus Iohannis, LOVITURA pentru parlamentari! A atacat la CCR modificarile aduse unei LEGI CRUCIALE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul sanatatii. La data de.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Presedinteles-a deplasat pe doua roti la serviciu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala , Vila Lac 2, la Cotroceni. Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul.

Iohannis: Si daca PSD-ului nu-i convine, eu sunt presedintele Romaniei si eu raspund de politica externa

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat din nou indignat de faptul ca Liviu Dragnea a preluat initiativa in chestiunea ambasadei Romaniei in Israel, desi el este cel care, sef de stat fiind, este responsabil.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o ARMATA PUTERNICA. Mesaj de ULTIM MOMENT al presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis luni un mesaj cu ocazia Zilei Fortelor Terestre. Va prezentam in continuare textul mesajului: Sarbatorirea Zilei Fortelor Terestre, al caror patron spiritual.

Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii grave la adresa PSD: Politicile discutabile ale guvernelor PSD au dus la cresterea dobanzilor

Presedintele Klaus Iohannis aduce acuzatii grave la adresa PSD si afirma ca politicile discutabile ale partidului au dus la cresterea inflatiei si a dobanzilor in Romania. Mi-e fundamental gresit sa.

Vizita n Israel: Viorica Dancila i-a transmis presedintelui israelian ca a propus un ambasador al Romniei, nsa decizia depinde de Klaus Iohannis/ Liviu Dragnea a vorbit despre accelerarea consultarilor interne pentru mutarea ambasadei la Ierusalim

Seful PSD Liviu Dragnea, aflat in vizita oficiala din Israel in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a vorbit cu presedintele israelian Reuven Rivlin despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Presedintele israelian a salutat aceasta decizie, mai arata Guvernul. La randul sau, Viorica Dancila i-a transmis lui Rivlin ca a propus un ambasador al Romaniei in Israel, insa decizia de numire apartine lui Klaus Iohannis. Propunerea ar fi Monica Gheorghita, in prezent secretar de stat in Ministerul de Externe, potrivit unor informatii din presa.

Klaus Iohannis si-a cerut scuze comunitatilor evreiesti, dupa remarca la adresa lui Dragnea: Nu am vrut sa jignesc

Presedintele Klaus Iohannis si-a cerut scuze comunitatilor evreiesti, dupa ce a declarat, joi la Bacau, ca cine stie ce intelegeri secrete face cu evreii presedintele PSD Liviu Dragnea, in cadrul.

Klaus Iohannis, despre asa zisele stenograme ale convorbirii cu Viorica Dancila: Arata mai degraba ce si-ar fi dorit PSD-istii sa se fi discutat

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat joi asa numitele stenograme prezentate seara trecuta de Antena 3, si care ar fi redat continutul unei convorbiri telefonice dintre seful statului si premierul Viorica Dancila.

FOTO Klaus Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta n Parcul Herastrau: Traficul din Capitala este infernal. Se impun masuri de mbunatatire a infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a iesit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herastrau, el spunand ca traficul din Capitala este infernal, indiferent de vreme si ca se impun masuri serioase, relateaza News. ro. Aceasta vine in contextul unor tensiuni in crestere intre el si PSD pe seama revocarii lui Kovesi si a mutarii ambasadei la Ierusalim.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )