Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce a discutat Tudorel Toader cu delegatia Comisiei de la Venetia

Adevărul Adevărul,
Ce a discutat Tudorel Toader cu delegatia Comisiei de la Venetia

Ministerul Justitiei MJ) a transmis luni, la finalul intalnirii dintre ministrul Tudorel Toader si membrii delegatiei Comisiei de la Venetia, ca acestia au discutat despre parcursul legilor justitiei si stadiul lor actual, precum si despre modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre subiectele abordate cu delegatia Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca discutiile cu delegatia Comisiei de la Venetia vor viza Legile Justitiei, modificarile aduse Codurilor penale, transpunerea directivelor europene in legislatia romaneasca, dar si punerea in acord a.

Tudorel Toader anunta ca se va ntlni luni cu delegatia Comisiei de la Venetia, pentru a discuta despre legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca se va intalni luni, la prima ora, cu delegatia Comisiei de la Venetia, care va fi prezenta in tara doua zile, urmand sa discute despre legile Justitiei, codurile penale modificate si alte subiecte ce vor fi abordate de catre delegati, scrie news. ro.

Tudorel Toader, explicatii in SCANDALUL din JUSTITIE. Ce le-a spus ministrul expertilor Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o intrevedere, la sediul Ministerului Justitiei, cu membrii delegatiei Comisiei de la Venetia, compusa din:Thomas MARKERT, Secretar alComisiei de la Venetia,.

intanlnire cu delegatia Comisiei de la Venetia

Procurorul general Augustin Lazar s-a intalnit, astazi, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile avand ca tema legile justitiei.

intalnire de gradul 0 la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader a discutat cu reprezentantii Comisiei de la Venetia pe tema legilor Justitiei

Intalnire de gradul zero la ministerul Justitiei. Tudorel Toader si reprezentantii Comisiei de la Venetia se vor intalni luni pentru discutii. Modificarea Legilor Justitiei este principalul subiect al.

intalnire de gradul 0 la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader va discuta cu reprezentantii Comisiei de la Venetia pe tema legilor Justitiei

Intalnire de gradul zero la ministerul Justitiei. Tudorel Toader si reprezentantii Comisiei de la Venetia se vor intalni luni pentru discutii. Modificarea Legilor Justitiei este principalul subiect al.

in PLIN SCANDAL in JUSTITIE, Augustin Lazar s-a intalnit cu delegatia Comisiei de la Viena. Ce au discutat

Procurorul general Augustin Lazar s-a intalnit luni cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile avand ca tema modificarile aduse legilor justitiei, independenta procurorilor si raspunderea.

Tudorel Toader: Am trimis presedintelui propunerea de numire a lui Felix Banila la DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef al DIICOT, transmite Agerpres.

Tudorel Toader:OECD nu a raspuns la intrebarea daca declaratiile atribuite dlui Kos au fost facute in nume personal sau in numele organizatiei. Voi reveni cu aceeasi intrebare

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, scrie luni, pe Facebook, ca Organizatia Europeana pentru Cooperare si Dezvoltare Economica nu i-a raspuns la intrebarea transmis a in urma cu o saptamana privind afirmatiile facute de Drago Kos privind decizia Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader:OECD nu a raspuns la intrebarea daca declaratiile atribuite dlui Kos au fost facute n nume personal sau n numele organizatiei. Voi reveni cu aceeasi ntrebare

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, scrie luni, pe Facebook, ca Organizatia Europeana pentru Cooperare si Dezvoltare Economica nu i-a raspuns la intrebarea transmisa in urma cu o saptamana privind afirmatiile facute de Drago Kos privind decizia Curtii Constitutionale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )