Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tudorel Toader anunta ca se va ntlni luni cu delegatia Comisiei de la Venetia, pentru a discuta despre legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader anunta ca se va ntlni luni cu delegatia Comisiei de la Venetia, pentru a discuta despre legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri ca se va intalni luni, la prima ora, cu delegatia Comisiei de la Venetia, care va fi prezenta in tara doua zile, urmand sa discute despre legile Justitiei, codurile penale modificate si alte subiecte ce vor fi abordate de catre delegati, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Tudorel Toader, despre sansele unui roman condamnat penal de a se angaja la Camera Deputatilor. Egalitatea este numai in cadrul aceleiasi categorii

Una dintre conditiile impuse celor care vor sa se angajeze la Camera Deputatilor, chiar si pe un post de muncitor necalificat, este sa nu aiba cazier. Asta se intampla in timp ce presedintele Camerei Deputatilor are o condamnare penala definitiva. Prezent la Timisoara, ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost intrebat cum explica aceasta situatie.

Tudorel Toader i-a gasit deja inlocuitor Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca in momentul in care va fi vacantat postul de procuror-sef DNA, va declansa procedurile de ocupare a acestuia, conform legii. in proces vor fi implicati.

Tudorel Toader se gandeste deja la viitorul sef de la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri, intr-o conferinta de presa la Arad, ca in momentul in care va fi vacantat postul de procuror-sef al DNA va declansa procedurile de ocupare a acestuia, in conformitate cu prevederile legii, scrie.

MAREA SURPRIZA inainte de mitingul PSD! ULUITOR ce a decis Tudorel Toader in legatura cu prezenta sa la eveniment

Intrebat daca va participa la mitingul PSD din Capitala, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspduns ca nu se va afla in Bucuresti sambata seara. El a declarat ca la mitingul organizat de PSD.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Procurorii au subordonare ierarhica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Arad, ca decizia Curtii Constitutionale, referitoare la revocarea din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, face o delimitare absolut necesara intre competentele.

Tudorel Toader, prima reactie dupa motivarea CCR: Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, dupa motivarea deciziei CCR prin care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, ca a castigat, daca vreti statul de drept. Decizia aceasta foarte explicita mai pune o temelie la fundamentele statului de drept.

Tudorel Toader a facut anuntul! Ce se va intampla cu documentele din arhiva SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca o comisie are trei ani la dispozitie sa inventarieze documentele din arhiva SIPA. Cele care fac referire la viata privata vor fi distruse, iar cele secrete vor fi.

Tudorel Toader, despre Arhiva SIPA: Documentele referitoare la viata privata le distrugem, cele secrete le desecretizam, iar restul le transferam

Ministrul Justitiei, tudorel Toader, a declarat ca subiectul arhivei SIPA nu este clarificat inca, mentionand ca documentele care fac referire la viata privata vor fi distruse, iar cele secrete vor fi.

Tudorel Toader despre extradarea Elenei Udrea: Ministerul Justitiei si-a ndeplinit, cu promptitudine, toate obligatiile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi la Timisoara ca ministerul pe care il conduce si-a indeplinit, cu mare promptitudine, toate obligatiile care i-au revenit in derularea procedurii de extradare a Elenei Udrea, reiterand faptul ca fostul ministru al Turismului poate fi extradata din Costa Rica, scrie Agerpres.

Tudorel Toader, iesire nervoasa: Nu exista o Comisie Iordache

Ministrul Tudorel Toader a avut o iesire nervoasa la Timisoara, suparat ca toate lumea vorbeste despre lucrarile de modificare a legilor justitiei si a codurilor penale folosind sintagma comisia Iordache.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )