Libnet.ro
UNICEF

17:15

Discutiile oficiale pentru viitorul Guvern vor fi initiate sambata

România Liberă România Liberă,
Discutiile oficiale pentru viitorul Guvern vor fi initiate sambata

PNL, Alianta USR-PLUS si UDMR vor demara sambata negocierile pentru formarea unui majoritati parlame. continuă pe România Liberă

NEGOCIERI PENTRU VIITORUL GUVERN: USR PLUS va cere Ministerul Finantelor sau Ministerul Justitiei, desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene si rescrierea PNRR

Alianta USR PLUS va cere in negocierile cu PNL si UDMR pentru formarea viitorului guvern un minister avizator, adica fie Ministerul Finantelor, fie Ministerul Justitiei, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Cele doua ministere sunt esentiale pentru ca ele avizeaza toate actele adoptate de guvern.

Kelemen Hunor, dupa intalnirea de la Cotroceni: Sambata vom initia discutiile oficiale pentru formarea unei majoritati parlamentare si a guvernarii comune

Presedintele UDMR Kelemen Hunor anunta, dupa intalnirea de la Cotroceni, ca sambata vor incepe discutiile oficiale intre cele trei partide PNL, USR-PLUS si UDMR in vederea formarii unei majoritati parlamentare si a guvernarii comune.

Kelemen, dupa discutia de la Cotroceni: Concluzia intalnirii este ca sambata vom initia discutiile oficiale intre PNL, USR-PLUS si UDMR

Negocierile pentru noul guvern de coalitie vor incepe sambata, a anuntat presedintele UDMR, Klemen Hunor, dupa discutiile de la Cotroceni cu Ludovic Orban si Dan Barna.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

Nicolae Ciuca, intrebat daca se vede in viitorul guvern: Nu eu stabilesc. imi doresc sa-mi fac treaba in continuare

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus joi, intrebat daca se vede in viitorul guvern, ca vrea sa-si faca in continuare treaba bine, evitand un raspuns clar.

Prin intermediul generalului Ciuca, Klaus Iohannis va conduce, de facto, viitorul guvern. Este bine, este rau?

Aceasta este concluzia ultimelor 24 de ore. Profitand de faptul ca PNL a luat la alegerile parlamentare doar 8% din total alegatori, presedintele Iohannis l-a executat in 10 minute pe Orban. Acesta a plecat cu coada intre picioare de la Cotroceni, pentru a-si anunta demisia din functia de premier. Cu doar doua saptamani inainte de expirarea mandatului guvernului sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )