Libnet.ro
UNICEF

17:45

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

B1 B1,
PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei. continuă pe B1

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

Liberalii incep discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare

Liberalii incep joi discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare in vederea sustinerii noului Guvern dupa ce miercuri, presedintele PNL Ludovic Orban anuntase ca aceste discutii se vor purta cu USR PLUS, UDMR si grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor. Negocierile vor fi purtate de o echipa condusa de Orban si de premierul propus de liberali, Florin Citu. Formula de guvern, programul de guvernare si sefia celor doua camere ale Parlamentului vor fi pe agenda negocierilor. Orban: Propunerea PNL pentru functia de prim-ministru este Florin Citu A fost ideea presedintelui ca fiecare sa scrie propunerea de premier si amandoi am scris acelasi lucru .

ASTAZI: Liberalii incep discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare

Liberalii incep, astazi, discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare in vederea sustinerii noului Guvern, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

Kelemen Hunor, dupa intalnirea de la Cotroceni: Sambata vom initia discutiile oficiale pentru formarea unei majoritati parlamentare si a guvernarii comune

Presedintele UDMR Kelemen Hunor anunta, dupa intalnirea de la Cotroceni, ca sambata vor incepe discutiile oficiale intre cele trei partide PNL, USR-PLUS si UDMR in vederea formarii unei majoritati parlamentare si a guvernarii comune.

Iohannis, intalnire cu Citu, Orban, Barna si Kelemen inainte de negocierile pentru formarea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi dimineata, la Cotroceni, cu premierul propus, Florin Citu, si cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coalitie guvernamentala.

LUDOVIC ORBAN: Exista sansa de formare a unei majoritati parlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii vor negocia cu USR PLUS, UDMR si cu minoritatile nationale pentru formarea unei majoritati parlamentare, iar negocierile vor incepe de joi, transmite Agerpres.

PNL, sedinta pentru a discuta despre formarea unei majoritati si a noului Guvern.Dupa-amiaza, liberalii se intalnesc cu presedintele Iohannis

Conducerea liberala se reuneste marti dimineata in sedinta pentru a discuta strategia de negociere pentru formarea unei majoritati parlamentare si implicit a noului Guvern, ca urmare a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Dupa-amiaza, liderii liberali urmeaza sa discute cu presedintele Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri parlamentare 2020. Cate judete a castigat PSD

Alegerile parlamentare s-au incheiat insa negocierile pentru formarea unei majoritati in viitorul Parlament abia acum incep. Dupa numararea a peste 99% dintre voturi, PSD se afla pe primul loc in optiunile al.

Rezultate alegeri parlamentare 2020. Cate judete a castigat PSD

Alegerile parlamentare s-au incheiat insa negocierile pentru formarea unei majoritati in viitorul Parlament abia acum incep. Dupa numararea a peste 99% dintre voturi, PSD se afla pe primul loc in optiunile al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )