Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dispar banii? Anuntul care priveste toti oamenii care au card si cont bancar

Playtech Playtech,
Dispar banii? Anuntul care priveste toti oamenii care au card si cont bancar

Bancile din intreaga lume sunt cu ochii pe-o tendinta interesanta: monede digitale. Pe termen lung, asta ar duce la disparitia banilor clasici. Oficialii chinezi au anuntat extinderea unui. continuă pe Playtech

ANAF a facut anuntul care vizeaza zeci de mii de romani. Se recupereaza banii

ANAF vine cu un nou anunt pentru romani. Cum vor putea recupera banii de la zeci de cetateni? Iata vestea oficiala! Nou anunt din partea ANAF! Cum poti recupera bani? ANAF se pregateste sa recupereze banii neplatiti firmelor care au amanat plata sub motivul crizei sanitare, declansand astfel raspunderea solidara. ANAF analizeaza acum situatia celor .

Anuntul care vizeaza milioane de romani. Toti cu credite la banca trebuie sa afle

Anunt de ultima ora de la Banca Nationala a Romaniei. Toti romanii cu credite in lei trebuie sa stie asta! Toti romanii cu credite sunt vizati in primul rand trebuie sa reamintim ca indicele ROBOR reprezita rata dobanzii in functie de care bancile care contribuie la calcularea acestui indice sunt dispuse sa ofere imprumuturi sub .

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )