Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un . continuă pe Playtech

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Pensii 2020. DOCUMENT. S-a aflat cu ce procent va creste punctul de pensie. Cati bani vor primi in plus pensionarii

Vesti bune pentru milioane de pensionari! in ciuda faptului ca ministrul Finantelor nu a dorit sa dezvaluie momentan procentul cu care se vor majora pensiile, aceasta informatie s-a facut publica in urma cu putin timp. Ce li se pregateste persoanelor cu pensii sociale Potrivit unui document publicat pe realitateafinanciara. net, se arata ca ministrul Finantelor propune .

Gata! Orban a facut anuntul: Programul teraselor se va prelungi pana la ora miezul noptii

Vesti bune pentru toti cei care isi doreau sa petreaca mai mult timp in aer liber. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit cu o ora, respectiv vor fi inchise la ora 24.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

Se dau 2.500 de lei de la Primaria Capitalei pentru aceste persoane. Gabi Firea a facut anuntul in campania electorala

Primaria Bucurestiului acorda femeilor care sufera de cancer mamar, pentru teste genetice care descopera posibila recidiva a acestei afactiuni, un ajutor in valoare de 2. 500 de lei. Gabriela Firea, actualul Primar, care se afla in campanie electorala pentru un nou mandat, a facut anuntul. Se dau cate 2. 500 de lei de la Primaria Bucurestiului pentru .

Cine nu mai prezinta test negativ la granita cu Grecia. Ministerul de Externe a facut anuntul acum

Ministerul de Externe a facut oficial anuntul! O categorie de oameni nu mai sunt nevoiti sa prezinte testul negativ de covid-19 la granita cu Grecia. Despre cine este vorba? Ei nu vor mai prezenta testul negativ la granita cu Grecia Ministerul Afacerilor Externe a anuntat oficial in cursul serii de vineri ca soferii camioanelor de .

Vulpita si Viorel au facut anuntul cel mare. Reactia surpriza a sotilor Stegaru

Daca unii sperau ca telenovela Vulpita si Viorel Stegaru s-a terminat, avem vesti noi pentru voi. intr-adevar au lipsit o perioada de pe micul ecran, dupa ce se anuntase oficial ca au fost depistati pozitv la testul pentru COVID-19, si bagati 14 zile in carantina. Suntem Veronica si Viorel. Ne-am intors Fanii celor doi au .

Guvernul a facut anuntul cel mare. Ce se intampla cu loteria bonurilor fiscale

Guvernul vine cu un nou anunt. Ce se va intampla cu loteria bonurilor fiscale? Romanii sunt dezamagiti de extrageri. Guvern, anunt despre loteria bonurilor fiscale Din pacate pentru romanii care si-au adunat minutios bonurile pentru a intra in cursa pentru cativa banuti in plus care pot fi recuperati de acestia, loteria bonurilor fiscale va fi .

ANAF a facut anuntul care vizeaza zeci de mii de romani. Se recupereaza banii

ANAF vine cu un nou anunt pentru romani. Cum vor putea recupera banii de la zeci de cetateni? Iata vestea oficiala! Nou anunt din partea ANAF! Cum poti recupera bani? ANAF se pregateste sa recupereze banii neplatiti firmelor care au amanat plata sub motivul crizei sanitare, declansand astfel raspunderea solidara. ANAF analizeaza acum situatia celor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2401 seconds )