Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dispare dieselul din Europa? Masinile pe motorina, interzise in fieful Mercedes-Benz si Porsche

Adevărul Adevărul,
Dispare dieselul din Europa? Masinile pe motorina, interzise in fieful Mercedes-Benz si Porsche

Producatorii auto germani se confrunta cu un nou soc, dupa ce o instanta din Stuttgart a decis sa interzica tehnologia diesel in orasul de origine al Mercedes-Benz si Porsche. continuă pe Adevărul

Alerta in Rotterdam! Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa, determinand inchiderea unei parti a.

Alerta maxima la Rotterdam: Cea mai mare rafinarie din Europa, cuprinsa de un incendiu puternic (VIDEO)

Alerta in Rotterdam! Un incendiu puternic a cuprins cea mai mare rafinarie din Europa! Flacarile au pornit noaptea si puteau fi observate de la kilometri distanta. O parte a complexului a fost.

Puternic incendiu la Shell Rotterdam, cea mai mare rafinarie din Europa

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa .

Cotele meciurilor din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea cotele meciurilor programate, joi seara, in prima mansa a turului 3 preliminar din Europa League.

Romania ofera o crestere generoasa de salarii spre deosebire alte tari din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari cresteri medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, potrivit unui studiu Willis Towers Watson.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Incendiu la o rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )