Libnet.ro
UNICEF

19:31

Disputa intre Vlad Voiculescu si Violeta Alexandru pe tema implicarii ONG-urilor in criza COVID-19. Ajutor firavAm strans 20 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Disputa intre Vlad Voiculescu si Violeta Alexandru pe tema implicarii ONG-urilor in criza COVID-19. Ajutor firavAm strans 20 de milioane de euro

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, a anuntat ca ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro, pentru achizitia de echipamente de protectie si aparatura pentru spitale. Voiculescu a prezentat aceste date dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a sustinut ca aportul entitatilor neguvernamentale a fost firav in lupta cu pandemia. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: Nu se lucreaza cu mine in acest mod. Nu uit si nu evit sa evaluez rezultatele

Violeta Alexandru a vorbit in aceasta dimineata, printr-o postare pe o retea sociala, despre ce inseamna munca de la minister si ce presupune aceasta.

Violeta Alexandru despre sezonierii romani plecati in Germania: Fiecare stie ce este mai bine pentru sine

Ministrul Muncii a venit cu o pozitie dupa ce mii de romani au plecat cu curse charter spre Germania, la munca. Violeta Alexandru a declarat ca nu s-a grabit sa comunice, verificand pana acum informatii din surse oficiale.

Violeta Alexandru: Romanii plecati la munca in Germania trebuie sa reclame in scris abuzurile angajatorilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut apel la romanii plecati la munca in Germania, cerandu-le sa reclame in scris abuzurile angajatorilor pentru a putea fi ajutati.

Violeta Alexandru: imi doresc ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta ca bugetarii, adica angajatii din sistemul public, sa-i respecte mai mult pe cei din mediul privat, care se sacrifica acum, dar ei vor fi cei care vor reporni motoarele economiei.

Violeta Alexandru: Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, luni, un lung mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre modul in care s-a schimbat Romania si piata muncii in pandemie si face referire la faptul ca reintoarcerea la birocratie nu va mai fi posibila dupa ce trece criza.

Violeta Alexandru: Am putea sa votam mai multe zile la alegeri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru afirma, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca procesul de votare s-ar putea modifica din cauza noilor reguli de distantare sociala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )