Libnet.ro
UNICEF

19:31

Distributie de cinci stele la Indian Wells! Simona Halep se lupta pentru trofeu cu primele 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena, Sarapova si Azarenka

Adevărul Adevărul,
Distributie de cinci stele la Indian Wells! Simona Halep se lupta pentru trofeu cu primele 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena, Sarapova si Azarenka

Simona Halep e favorita numarul unu a competitiei la care participa cele mai bune 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena Williams, Maria Sarapova si Viktoria Azarenka. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a a vizitat sediul Nike! Ce surpriza a pregatit gigantul american pentru liderul mondial

Inainte de Indian Wells, Simona Halep si Darren Cahill au fost la Portland la sediul general al companiei americane Nike.

FOTO Simona Halep a a vizitat sediul Nike. Ce surpriza a pregatit gigantul american pentru liderul mondial

Inainte de Indian Wells, Simona Halep si Darren Cahill au fost la Portland, la sediul general al companiei americane Nike.

FOTO Simona Halep a vizitat sediul Nike. Ce surpriza a pregatit gigantul american pentru liderul mondial

Inainte de Indian Wells, Simona Halep si Darren Cahill au fost la Portland, la sediul general al companiei americane Nike.

Moment inedit! Simona Halep a jucat tenis de masa cu Darren Cahill la sediul central al Nike - VIDEO

Simona Halep a vizitat sediul central al noului sau sponsor, Nike, inainte de competitia de la Indian Wells. Simona s-a aflat la Nike impreuna cu antrenorul ei, Darren Cahill, unde cei doi au petrecut mai multe.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Veste incredibila pentru Simona Halep! Ce bonus urias ar putea castiga la Indian Wells

Simona Halep ar putea sa dea lovitura vietii sale la turneul de la Indian Wells, care va avea loc in perioada 8-18 martie. Organizatorii au anuntat ca vor oferi un milion de euro jucatorului sau jucatoarei.

Simona Halep revine maine pe teren, inainte de Indian Wells. Va juca la o competitie inedita, alaturi de alte staruri

Simona Halep este principala favorita a turneului de la Indian Wells, dar revenirea ei pe teren se va produce pe 6 martie.

Halep, subestimata din nou: Simona e desconsiderata inainte de Indian Wells de o jucatoare legendara

Simona Halep a abordat Australian Open din postura de ocupanta locului 1 mondial, insa foarte putini specialisti au plasat-o printre favorite la Melbourne. Atunci, constanteanca le-a dat peste nas celor care n-au crezut in ea.

Ce sansa! Cum poate castiga Simona Halep un milion de dolari la Indian Wells

Organizatorii de la Indian Wells pun la bataie un cec de un milion de dolari, dar si o conditie pe masura acestui premiu.

FOTO Simona Halep si Sorana Cirstea sunt deja la Indian Wells. Cum au fost surprinse primele jucatoare ale tarii

Turneul de la Indian Wells, considerat unul dintre cele mai prestigioase din circuitul de tenis, va incepe saptamana viitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )