Libnet.ro
UNICEF

18:15

Divergente in cadrul PNL, in privinta ruperii USL. Tariceanu: Resursele refacerii USL nu sunt complet epuizate

Antena3 Antena3,
Divergente in cadrul PNL, in privinta ruperii USL. Tariceanu: Resursele refacerii USL nu sunt complet epuizate

Parerile in randul liberalilor, in ceea ce priveste posibila rupere a USL, sunt impartite. O parte dintre liberali au afirmat raspicat faptul ca nu sunt de acord cu ruperea USL, astfel ca ne putem astepta si. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Am votat impotriva ruperii USL. E o decizie pripita, ma gandesc la ce am de facut (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti seara, dupa ce PNL a decis iesirea de la guvernare, ca a votat impotriva ruperii USL, mentionand ca este vorba despre o decizie pripita.

Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i numesc in functie pe toti cei care au ...

Victor Ponta a facut, marti, un apel catre PNL pentru salvarea USL si continuarea guvernarii in aceeasi formula. Mai mult, premierul a anuntat ca este dispus sa-i numeasca in functii pe liberalii propusi de antonscu si ca va fi deschis dialogului pana in ultimul moment. Este de datoria mea sa fac inca un apel inainte de sedinta politica a PNL catre colegii mei liberali, un apel de a salva proiectul USL, de a contiua sa guvernam impreuna si sa aducem la indeplinire obiectivele pentru care am .

Pocora, PNL: Continuarea programului USL fara PNL, o ipocrizie si o minciuna.

Continuarea programului de guvernare al USL fara PNL este o diversiune, o ipocrizie si o minciuna, considera purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora. Intr-un comunicat transmis marti de PNL, purtatorul de cuvant al liberalilor isi exprima temerea ca, desi premierul Victor Ponta spune ca un viitor guvern fara PNL isi va asuma in Parlament tot programul USL, o va face doar ca declaratii in fata presei pentru ca, in realitate, a dovedit deja ca are alte prioritati, informeaza .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )