Libnet.ro
UNICEF

08:15

Divizia Vans a Mercedes-Benz a depasit pentru prima oara pragul de 400.000 de unitati vandute

Adevărul Adevărul,
Divizia Vans a Mercedes-Benz a depasit pentru prima oara pragul de 400.000 de unitati vandute

Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vanzari in 2017, depasind in premiera pragul de 400. 000 unitati comercializate pe parcursul unui an. Prin acest nou rezultat pozitiv, divizia inregistreaza al cincilea an consecutiv de crestere. continuă pe Adevărul

Divizia Vans a Mercedes-Benz a depasit pentru prima oara pragul de 400.000 unitati vandute

Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vanzari in 2017, depasind in premiera pragul de 400. 000 unitati comercializate pe parcursul unui an, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

OMV Petrom confirma informatia HotNews.ro: Consiliul de Supraveghere a schimbat-o pe Mariana Gheorghe din functia de director general/ Noul sef al OMV Petrom va fi pentru prima oara in istoria companiei un cetatean strain

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom anunta printr-un comunicat transmis bursei ca a schimbat-o marti pe Mariana Gheorghe din functia de CEO al companiei, noul sef urmand sa fie Christina Verchere, actualul presedinte regional- Asia Pacific al companiei petroliere britanice BP. Astfel a fost confirmata informatia HotNews. ro potrivit careia Mariana Gheorghe ar putea fi inlocuita cu Christina Verchere. Mandatul Marianei Gheorghe urma sa expire in 17 aprilie 2019.

Cuba se pregateste de o noua era: Pentru prima data din 1959 fara un Castro la conducere

Incepand din 19 aprilie 2018, Cuba va intra intr-o noua era. Raul Castro va fi inlocuit din fruntea statului cu un presedinte ce va fi ales in alegerile generale convocate pentru data de.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3199 seconds )