Libnet.ro
UNICEF

15:45

DIVORT BOMBA la Casa Regala! Meghan Markle pune mana pe o AVERE URIASA! Printul Harry, iN STARE DE SOC

B1 B1,
DIVORT BOMBA la Casa Regala! Meghan Markle pune mana pe o AVERE URIASA! Printul Harry, iN STARE DE SOC

Nunta printului Harry cu Meghan Markle a provocat numeroase controverse in Familia Britanica. Putini sunt cei care stiu ca inainte de a intra in capela St. George si de a-si uni destinele, Harry si Meghan au se. continuă pe B1

Printul Harry si Meghan Markle, izolati de Casa Regala Britanica. Cum se comporta ceilalti membri cu ei

Situatia nu este una tocmai roz in Familia Regala a Marii Britanii, pentru ca de curand au iesit la iveala cateva adevaruri despre ceea ce se petrece, in realitate, cu regalii. Desi sunt in ipostaza de noi parinti, iar aceasta perioada a vietii lor ar trebui sa fie una in care sa predomine armonia, Meghan .

Scandal de CRACIUN in familia regala: Meghan si Harry o lasa pe regina cu buza umflata! E PRIMA oara cand se intampla asa ceva

Un nou scandal in familia regala britanica! Meghan Markle si Printul Harry incalcainca o traditie, cei doi anuntand ca nu vor petrece Craciunul alaturi de restul familiei regale in acest an. Mai mu.

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Scandal in Familia Regala a Marii Britanii! Printul Andrew este exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore! Afla de aici toate detaliile! .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )