Libnet.ro
UNICEF

09:15

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

B1 B1,
E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca a vorbit despre relatii cu Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Cele doua au abordat mai multe teme, una dintre ele tinand de motivele pentru care oamenii ajung sa. continuă pe B1

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea ESCA si Andreea BERECLEANU a iesit la iveala...

Desi rivale in plan profesional, Andreea Esca si Andreea Berecleanu au ajuns sa fie bune prietene in afara televiziunii si se inteleg de minune. Mai mult, recent cele doua au luat o decizie la indigo.

Cum arata Andreea Esca la 19 ani, cand s-a lansat in televiziune. O recunosti? (VIDEO)

Cand a intrat pentru prima oara intr-un studiou de televiziune, de unde, de altfel, nu a mai plecat, Andreea Esca avea doar 19 ani! Andreea a dat prima proba naturala, fara pic de machiaj sau coafura.

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca are o familie frumoaa alaturi de omul de afaceri francez Alexndre Eram: pe Alexia si pe Ares. Prezentatoarea de stiri a vorbit recent despre experienta nasterii primului sau copil.

Seful RCSRDS, primele declaratii despre restructurarile de la Digi24:Nu ne dorim sa avem in portofoliu un post de opozitie, ci unul echidistant

Seful RCS-RDS a facut primele declaratii despre restructurarile masive prin care a trecut in ultimele luni postul de stiri Digi24. Serghei Bulgac a subliniat si ca nu-si doreste sa aiba in portofoliu o televiziune de opozitie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )