Libnet.ro
UNICEF

10:15

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea ESCA si Andreea BERECLEANU a iesit la iveala...

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea ESCA si Andreea BERECLEANU a iesit la iveala...

Desi rivale in plan profesional, Andreea Esca si Andreea Berecleanu au ajuns sa fie bune prietene in afara televiziunii si se inteleg de minune. Mai mult, recent cele doua au luat o decizie la indigo. continuă pe B1

Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea i-a transmis un mesaj acid Andreei Esca, drept raspuns la declaratiile facute de aceasta in urma cu ceva timp, cand a spus ca romanii sunt dezamagiti de tot ceea ce se intampla in tara.

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca are o familie frumoaa alaturi de omul de afaceri francez Alexndre Eram: pe Alexia si pe Ares. Prezentatoarea de stiri a vorbit recent despre experienta nasterii primului sau copil.

Cum arata Andreea Esca la 19 ani, cand s-a lansat in televiziune. O recunosti? (VIDEO)

Cand a intrat pentru prima oara intr-un studiou de televiziune, de unde, de altfel, nu a mai plecat, Andreea Esca avea doar 19 ani! Andreea a dat prima proba naturala, fara pic de machiaj sau coafura.

Adevarul despre lilieci. Daca un prieten se teme ca o sa se bage in parul lui, sa8208;i explicam ca acest lucru nu este posibil

In Romania se gasesc unele dintre cele mai mari colonii de lilieci din Europa, care numara aproximativ 100. Liliacul urias de amurg este cea mai mare specie de liliac din Romania, anvergura aripilor sale depasind jumatate de metru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )