Libnet.ro
UNICEF

23:00

Djokovici si Nadal, nemultumiti din cauza regulilor stricte pentru US Open, propuse de WTA: Nu imi pot imagina arene goale

B1 B1,
Djokovici si Nadal, nemultumiti din cauza regulilor stricte pentru US Open, propuse de WTA: Nu imi pot imagina arene goale

Toate marile competitii sportive au avut de suferit din pricina pandemiei de coronavirus, fiind amanate pe perioada restrictiilor sau chiar pentru anul viitor. Acum, in contextul relaxarii restrictiilor in. continuă pe B1

Djokovici a turbat din cauza regulilor pentru US Open! E imposibil!

In timp ce planurile pentru US Open 2020 continua, cu multe variante si variabile, sunt din ce in ce mai multe voci impotriva organizarii acestei editii de criza, fara spectatori.

Un obicei unic in Romania, pastrat cu sfintenie de sute de ani, anulat din cauza coronavirusului

In cea de a doua zi de Rusalii, in comuna Hodac se pastra din mosi stramosi un obicei unic si frumos din Romania care a fost anulat in acest an din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Este vorba despre.

Spania: Minut de reculegere la toate meciurile, in memoria celor care au murit din cauza Covid-19

Federatia Spaniola de Fotbal si Liga spaniola au anuntat ca la toate meciurile care se vor disputa pana la finalul actualului sezon se va tine un minut de reculegere in memoria celor care au murit din cauza coronavirusului.

Franta interzice manifestatiile impotriva violentelor politiei din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile franceze au interzis manifestatiile organizate sambata, la Paris, impotriva violentelor politienesti, reamintind interdictia in vigoare a adunarilor mai mari de zece persoane din cauza pandemiei de noul coronavirus, relateaza AFP citata de Agerpres.

Fabrica de pantoloni inchisa din cauza pandemiei de coronavirus

O fabrica de pantaloni din judetul Covasna, care are peste 200 de angajati, a fost inchisa din cauza pandemiei de coronavirus.

Turcia: Un jurnalist a fost condamnat la inchisoare din cauza ca a criticat agentia de stat Anadolu

Un jurnalist turc a fost condamnat la peste un an inchisoare pentru ca a criticat agentia de presa a statului Anadolu in timpul unui scrutin din 2018 castigat de Recep Tayyip Erdogan in circumstante controversate, relateaza AFP.

Economia Germaniei ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera cresterea pierduta din cauza pandemiei

Economia germana se va contracta semnificativ in acest an si ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera terenul pierdut, a anuntat banca centrala a Germaniei, aceasta alaturandu-se mai multor analisti care prevad doar o recuperare economica lenta ca urmare a recesiunii cauzate de pandemia de COVID-19, relateaza Reuters.

Coronavirus. New York-ul se redeschide in etape, dupa ce a fost blocat timp de 100 de zile din cauza pandemiei

Orasul New York a inceput oficial iesirea din izolare de luni, in ciuda agravarii situatiei globale, la fix 100 de zile de la confirmarea primului caz de contaminare cu virusul SARS-CoV-2, conform.

Coronavirus in lume: Ministrul Educatiei din Madagascar, demis din cauza achizitionarii de acadele in valoare de 2 milioane de dolari

Ministrul Educatiei din Madagascar a fost demis din cauza deciziei sale de a achizitiona acadele in valoare de 2 milioane de dolari, transmite BBC News.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2723 seconds )